Άμυνα για… σεμινάριο

από AllAboutARIS

Είναι φανερό πως το ισχυρό όπλο του ΑΡΗ φέτος θα είναι η δυνατή του άμυνα.

Στο πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ δέχθηκε μόλις 63 πόντους, στο πρώτο ματς του Πρωταθλήματος στη Δράμα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ δέχθηκε μόλις 58 πόντους. Μέσος όρος δηλαδή 60 πόντους και κάτι… ψιλά.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα για τον μπασκετικό ΑΡΗ καθώς κατάφερε με το ισχυρό του όπλο να κερδίσει και τα δύο ματς και να ανεβάσει την ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας. Ο Βαγγέλης Αγγέλου με τους παίκτες του δούλεψαν  πάρα πολύ στην προετοιμασία για να βγουν αυτά τα αποτελέσματα.

Στόχος είναι οι όποιοι πόντοι δεν έρχονται από την επίθεση να καλύπτονται από την άμυνα και μέχρι τώρα το πλάνο βγαίνει περίφημα. Ειδικά με τον ΚΑΟΔ μόνο εύκολο δεν ήταν να πετύχει το πλάνο. Η ομάδα της Δράμας έχει έξι ξένους εκ των οπoίων οι τρεις είναι εξαιρετικά γρήγοροι και δίνουν φρενήρη ρυθμό στο ματς.

Παρόλα αυτά ο κάθε παίκτης ήξερε τι πρέπει να κάνει για να μην καταφέρουν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε και η επίθεση και έτσι ήρθε η πολύτιμη νίκη. Με τέτοια άμυνα για… σεμινάριο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΑΡΗΣ στη συνέχεια…