Στα «πιτς» ο Χαντ

από AllAboutARIS

Ο Τζέρεμι Χαντ έκανε ντεμπούτο με το Ρέθυμνο, όμως τελικά μάλλον ακόμα δεν είναι στο 100% και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο κρίνεται ως αμφίβολη.

Ο Αμερικανός ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό ειδικό πρόγραμμα μετά την επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί πριν μήνες ενώ προσπαθεί να μπει και σε αυτό της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες φάνηκε ότι ανεβάζει ρυθμούς, με αποτέλεσμα να είναι στην αποστολή για τον αγώνα του Ρεθύμνου. Αλλά όμως δεν είναι έτοιμος και σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί μεγαλύτερος χρόνος για να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας γιατί πολύ απλά το πρόβλημα που αντιμετώπισε φέτος είναι μεγαλύτερο από το περσινό. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τον Τζέρεμι Χαντ να μην περιμένει να παίξει κόντρα στο Ρέθυμνο, μιας και  ήξερε ότι δεν είναι έτοιμος, μένοντας έκπληκτος με το κάλεσμα του Βαγγέλη Αγγέλου στο δεύτερο δεκάλεπτο να μπει στο παρκέ.
Η  εβδομάδα είναι κρίσιμη σχετικά με την συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, ίσως να είναι στην αποστολή, αλλά για το αν πάρει χρόνο συμμετοχής είναι κάτι που προβληματίζει και τον Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και τον ίδιο τον Τζέρεμι Χαντ.