Ο καλός και ο… Κάκος

από AllAboutARIS

Τι κάνει ο ΑΡΗΣ στους αγώνες με "άρχοντα" τον Κερκυραίο ρέφερι

Είναι μία από τις πιο εκκεντρικές φιγούρες του ελληνικού πρωταθλήματος. Θέλει να έχει τα φώτα επάνω του, έχει “ακούσει” πολλά, αλλά τη δεδομένη χρονική στγμή, θεωρείται ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής.

Ο λόγος φυσικά για τον ποιον άλλο; Τον Τάσο Κάκο. Το Κερκυραίο ρέφερι, που είναι ο “εκλεκτός” της ΚΕΔ, για να διευθύνει το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” ανάμεσα σε ΑΡΗ και Παναθηναϊκό (09/11, 19:30). 

Γενικά, του… πάει

Ένας διαιτητής, από τον οποίο ο ΑΡΗΣ στο παρελθόν είχε παράπονα, με αποκορύφωμα φυσικά το περσινό ματς με την ΑΕΚ, όπου απέβαλε άδικα τον Αγκάνθο και μέτρησε ως κανονικό το γκολ οφσάιντ του Πετρόπουλου. Έχει όμως και σχετικά καλή προϊστορία μαζί του, κάτι που αποδεικνύουν και οι ίδιοι οι αριθμοί.

Στα συνολικά 21 παιχνίδια που έχει δώσει ο ΑΡΗΣ με διαιτητή τον Κάκο, μετράει εννιά νίκες, από τις οποίες μάλιστα, οι επτά έχουν σημειωθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενώ ακόμα έχει πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες.

ΠΑΟ και Κάκος… κακός συνδυασμός

Τώρα, μιλώντας πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά το αυριανό ντέρμπι, με μια ματιά στην προϊστορία, διαπιστώνει κανείς πως ο Κάκος έχει σφυρίξει άλλες τρεις φορές σε ματς ΑΡΗ και Παναθηναϊκού. Με το παρελθόν, να μην ευνοεί τους “κίτρινους”. Και για αυτό, γιατί έχοντας απέναντι τους το “τριφύλλι” και τον Κερκυραίο, δεν έχουν νικήσει ούτε μία φορά, έχοντας δύο ήττες και μία “λευκή” ισοπαλία.

Πιο αναλυτικά, τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟ, με διαιτητή τον Κάκο: 

03/04/2005, ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 0-0
30/12/2007 ΑΡΗΣ-ΠΑΟ 0-1 (43` αυτ. Παπαδόπουλος)
11/05/2008, ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 3-1 (55`, 64` Καραγκούνης, 63` Εντόι – 73` Ζεντίλ)

 

Προτεινόμενα Άρθρα