«Ημουν και θα παραμείνω στρατιώτης του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Το συναίσθημα ακόμη και στις μέρες μας παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλά θέματα…

Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό περί σκέψης του Βαγγέλη Αλεξανδρή για προσφυγή και διάφορά άλλα. Ο καλύτερος τρόπος όμως για να διαψεύσεις τους κακεντρεχείς είναι οι πράξεις. Και ο έμπειρος τεχνικός με την χθεσινή του συμφωνία για τα οφειλόμενα έδωσε την… καλύτερη απάντηση.

«Εγώ στον ΑΡΗ δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα. Ποτέ δεν θα έκανα προσφυγή και απορώ πως βγήκε προς τα έξω κάτι τέτοιο», είπε λίγο μετά τη χθεισνή του συμφωνία με τους ανθρώπους του ΑΡΗ.

Ο πρώην τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»  που κάποια στιγμή φέρεται να ήταν έτοιμος να καταθέσει προσφυγή για τα δεδουλευμένα του, διέψευσε κατηγορηματικά στους κ.κ. Αρβανίτη και Κουρόγλου ότι είχε ποτέ τέτοια πρόθεση, ξεκαθαρίζοντας ότι το θέμα του ήταν καθαρά ηθικό και είχε να κάνει με την ΣΑΡΙΣΑ.

Στη συνάντηση τα διοικούντων της ΚΑΕ με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, η συμφωνία ήρθε πολύ γρήγορα και οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

«Ημουν, είμαι και θα παραμείνω στρατιώτης του ΑΡΗ» ήταν το σχόλιο που θέλησε να κάνει μετά το τέλος της συνάντησης ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για κάθε συνεργασία στο μέλλον με την ομάδα που υπηρέτησε και σαν αθλητής και σαν προπονητής.

Άλλωστε όποτε χρειάστηκε ο ΑΡΗΣ τη βοήθειά του ήταν εκεί για να του τη δώσει.