Για τελευταία φορά στην Τούμπα (pics&vid)

από AllAboutARIS

Την ώρα που ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ έχουν συμφωνήσει για ανταλλαγή εισιτηρίων, αξίζει να θυμηθούμε πότε ήταν η τελευταία φορά που έγινε ματς στην Τούμπα με κόσμο και των δύο.

Η απάντηση της Αστυνομίας αναμένεται να επικυρώσει ή να ακυρώσει τη συμφωνία του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ για ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια. Θα αποτελέσει έκπληξη πρώτου μεγέθους να δώσει το ΟΚ η αστυνομική διεύθυνση στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Για το λόγο αυτό οι φωτογραφίες του συγκεκριμένου θέματος και το βίντεο θα διατηρήσουν τη μοναδική τους αξία, αφού τέτοιες σκηνές είναι μάλλον απίθανο να δούμε φέτος.

Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για την αναμέτρηση της σεζόν 2004-05, το παιχνίδι έγινε στις 24 Οκτωβρίου 2004 και έληξε ισόπαλο 2-2, με τους Σανχούρχο και Αβραάμ Παπαδόπουλο να πετυχαίνουν τα γκολ των «κίτρινων» σε εκείνη τη «μαύρη» σεζόν για τον ΑΡΗ. Δεν έλειψε φυσικά και η καζούρα στους αντιπάλους για τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μακάμπι Τελ Αβιβ εκείνο το καλοκαίρι.

Δείτε στο YellowTV φωτογραφίες από την τελευταία παρουσία οπαδών του ΑΡΗ στην Τούμπα και το βίντεο του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα Άρθρα