Σε «αναμμένα κάρβουνα»…

από AllAboutARIS

Συνεχίζονται οι προσπάθειες στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ για να είναι πανέτοιμη η υπερασπιστική γραμμή της ομάδας στης 13 Δεκεμβρίου…

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, το οποίο είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι που δεν βρίσκονται μόνο στο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, οι συζητήσεις περιστράφηκαν γύρω από τις νομικές ενέργειες της ΚΑΕ αλλά και την τακτική που θα ακολουθηθεί για την άρση του απαγορευτικού της ΦΙΜΠΑ.

Αρχικά, στο θέμα του άρθρου 99, οι συμφωνίες με τους πιστωτές που βρίσκονται προ των πυλών, εκτινάσσουν πλέον το ποσοστό του ΑΡΗ πάνω από το 80% και φυσικά, ισχυροποιούν την θέση του ενώπιων της ελληνικής δικαιοσύνης.

Οι εφτά νέες συμφωνίες που έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και αφορούν τους παίκτες που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος, αναμένεται να αποτελέσουν το ισχυρότερο όπλο στην υπερασπιστική γραμμή της ομάδας.

Οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και ως το τέλος του μήνα αναμένεται να αποτυπωθούν και εγγράφως οι νέες συμφωνίες. Υπάρχει αισιοδοξία πως η ΚΑΕ ΑΡΗΣ  θα είναι απολύτως έτοιμη να στηρίξει της θέσεις της στο δικαστήριο της 13ης Δεκεμβρίου για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 όπου αν επιτευχθεί θα λυθούν πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν.