Ορίστηκε δικάσιμος για τα γεγονότα της Σουρωτής

από AllAboutARIS

Τέσσερα χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια που έγιναν στη Σουρωτή επίθεση που έγινε σε αγώνα νέων ΠΑΟΚ – Αρης δέκα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατηγορήθηκαν για την υπόθεση παραπέμπονται να δικαστούν αντιμετωπίζοντας πλημμεληματικές κατηγορίες!

Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις από τους εμπλεκόμενους οπαδούς είχαν κριθεί και προσωρινά κρατούμενοι μετά την απολογία τους.

Με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει στο ακροατήριο τους δέκα κατηγορούμενους για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.

Τα επεισόδια πρωτοφανούς αγριότητας σημειώθηκαν στις 7 Οκτωβρίου του 2009 σε παιχνίδι των ομάδων νέων ΠΑΟΚ – Αρης , για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, στο γήπεδο της Σουρωτής.

Οπως είχαν καταγγείλει παράγοντες του του Αρη περίπου 20 άτομα που έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ, φορώντας κράνη και κρατώντας μαχαίρια, τσεκούρια, ρόπαλα, λοστούς και σιδηρογροθιές, εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους ανθρώπους των «κιτρίνων» με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του υπευθύνου σκάουτινγκ των ακαδημιών του Αρη, Νίκου Πασσιαλή, που μαχαιρώθηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ενώ επίθεση δέχτηκε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Αρη, Μαυρουδής Μπουγαΐδης ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χτυπήθηκε με κλομπ στο κεφάλι.

Προτεινόμενα Άρθρα