Γιατί αποκαλύφθηκε η προσυμφωνία με την Πειραιώς

από AllAboutARIS

Με τη νέα χρονιά αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις με την πλευρά της τράπεζας

Την επικείμενη συμφωνία (ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές) με την Τράπεζα Πειραιώς, “αναγκάστηκε” να αποκαλύψει, σήμερα το πρωί στο δικαστήριο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης. Και λέμε “αναγκάστηκε”, γιατί αλλιώς ήθελε, ο ίδιος, να χειριστεί το όλο θέμα και αλλιώς το χειρίστηκε.

Η εξήγηση είναι απλή. Ο κ. Αρβανίτης προσπάθησε να παρουσιάσει πλάνο βιωσιμότητας της ΚΑΕ, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει το οποιοδήποτε όνομα. Εκανε λόγο για “μεγάλο χρηματοπιστωτικό όμιλο”, αλλά η έδρα ήθελε και πίεσε για… ονόματα.

Ετσι, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ανέφερε την επωνυμία της συγκεκριμένης τράπεζας, με την οποία υπάρχουν ακόμα συνομιλίες και, εφόσον υπάρξει και έγγραφη συμφωνία, θα ανακοινωθεί με τη νέα χρονιά. Ετσι, δηλαδή, όπως το “φανταζόταν” να γίνει και η διοίκηση. Η συμφωνία θα ανακοινωνόταν -επίσημα- και όχι μέσω… δικαστικής αίθουσας.

Προς το παρόν, βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα είναι στα πρότυπα της αντίστοιχης συμφωνίας, που έχει κάνει και η ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στα “σκαριά” βρίσκεται η έκδοση πιστωτικής κάρτας, η οποία θα απευθύνετε στον κόσμο του ΑΡΗ και η χρήση της θα παρέχει και τα ανάλογα προνόμια (πόντους) και παροχές, όπως για παράδειγμα δώρα, παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας και προϊόντα με τις συμβεβλημέμενες -με την ΚΑΕ- επιχειρήσεις.

Το όλο πλάνο έχει, ήδη, εκπονηθεί και εντάσσεται στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του τμήματος Μάρκετινγκ.