"Η σχέση μας στηρίχθηκε στην αλήθεια"

από AllAboutARIS

"Μακάρι να βρει αθλητές που θα τον αγαπήσουν και θα τον σέβονται όπως κάναμε εμείς", η ευχή του αρχηγού του ΑΡΗ στον Βαγγέλη Αγγέλου

“Μακάρι να βρει αθλητές που θα τον αγαπήσουν και θα τον σέβονται όπως κάναμε εμείς”. Αυτή ήταν ευχή του Αντώνη Ασημακόπουλου στον Βαγγέλη Αγγέλου, λίγο πριν την αναχώρηση του για την Τουρκία και την Εφές.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ μίλησε και αυτός από την πλευρά του για τον Έλληνα τεχνικό, υπογραμμίζοντας πως η σχέση τους στηρίχθηκε στην αλήθεια, ελπίζοντας να κρατήσει βαθιά μέσα του, το χθεσινό… δώρο που του έκαναν, με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Πιο αναλυτικά: 

“Υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα, συνέχεια των δύο βδομάδων με όλα αυτά που αντιμετώπισε η ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια σε αυτή την ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες. Βασίζονται στο συναίσθημα και την αγάπη αυτοί οι δεσμοί. Χαιρόμαστε πολύ που ένα μέλος της οικογένειάς μας βρίσκεται στην κορωνίδα, συγκλονιστήκαμε όταν είχαμε μια απώλεια, συνεχίστηκαν με τον Σάσα που μπήκε νοσοκομείο και ο Γκίκας έσπασε το χέρι του. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι, έρχεται και το χαστούκι της φυγής του κόουτς. Πολλά που πρέπει να διαχειριστεί μια οικογένεια.

Θα ήταν εύκολο να πούμε ότι έχουμε ένα άλλοθι εμείς οι παίκτες. Μετά τη κουβέντα που είχαμε με τον κόουτς, η σχέση μας στηρίχθηκε στην αλήθεια. Δεν μπήκε στα αποδυτήρια για να χαϊδέψει αυτιά. Εμείς κλειστήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να αρμόζει. Το αποτέλεσμα φάνηκε χθες, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, το καλύτερο το κρατάμε για το τέλος. Του κάναμε ένα δώρο και ελπίζω να το κρατήσει μέσα του. Μακάρι να βρει αθλητές που θα τον αγαπήσουν και θα τον σέβονται όπως κάναμε εμείς. Καλή συνέχεια να έχει”.