Ξεφτίλισαν το ποδόσφαιρο για την ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Επεισοδιακή αναμέτρηση με διακοπές, καθυστερήσεις και προκλήσεις

Ζούγκλα στο Σίτι, με πολύ ξύλο, φωτιές και… ομορφιές, η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Αιγάλεω, με ανατροπή του σκορ.

Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε λόγω επεισοδίων που έγιναν μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού φίλοι της ΑΕΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτασαν μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων της γηπεδούχου ομάδας και άρχισαν να πετούν αντικείμενα. Η ανταλλαγή καπνογόνων διήρκησε 10 λεπτά πριν επέμβει η αστυνομία για να εκτονωθεί η ένταση. Καθ`όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης όμως η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη και υπήρξαν ολιγόλεπτες διακοπές. Ο Καραγκιολίδης δεχόταν συνεχώς καρέκλες από τις εξέδρες που βρίσκονταν πίσω απ`την εστία του, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Κορδέρο πιάστηκε στα χέρια με ανθρώπους του πάγκου του Αιγάλεω, οι οποίοι μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, τον προκάλεσαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργο Σουρλή να απειλεί τον Ισπανό, λέγοντάς του «θα τα πούμε έξω».

Αμέσως μετά το γκολ του Μπρέσεβιτς το ματς διακόπηκε ξανά και επικράτησε ο νόμος της ζούγκλας. Οπαδοί τη ΑΕΚ εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν, οι Αιγαλεώτες μπούκαραν και αυτοί μέσα με αποτέλεσμα να γίνει της… μουρλής. Τα ΜΑΤ μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, η ένταση περιορίστηκε στις κερκίδες (άναψαν και φωτιές), ενώ οι δύο ομάδες πέρασαν στους πάγκους και περίμεναν τους διαιτητές, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια και έκαναν… συμβούλια προκειμένου να αποφασίσουν για την συνέχιση του αγώνα ή την οριστική διακοπή του.

Μετά από 20 λεπτά ο διαιτητής Γαβρίλης μπήκε στο γήπεδο για να λήξει το παιχνίδι με το γήπεδο να μην έχει φωταγωγηθεί! Τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κανονικά, η ΑΕΚ νίκησε 2-1 σε εμπόλεμη ζώνη. Το ξύλο πάντως μια χαρά συνεχίζεται στον αγωνιστικό χώρο… Φωτιές στην εξέδρα των οπαδών του Αιγάλεω, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ είναι περικυκλωμένοι στη σέντρα!!

Προτεινόμενα Άρθρα