«Δεν απειλήσαμε τον Κολοσσό» (vid)

από AllAboutARIS

Ο αρχηγός του ΑΡΗ, Αντώνης Ασημακόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.

Στους τραυματισμούς, την αλλαγή προπονητή αλλά και τα όσα ακούγονται για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αναφέρθηκε ο Αντώνης Ασημακόπουλος.

«Κατεβήκαμε στο σημερινό παιχνίδι με μείον δύο από τα βασικά μας πεντάρια. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές απλά το αναφέρω γιατί ήταν ένα πλήγμα στην ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να επιστρέψουμε στο ματς, δεν καταφέραμε ποτέ να απειλήσουμε με αξιώσεις τον Κολοσσό, ο οποίος κατέβηκε πιο έτοιμος από εμάς. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δούμε τι λάθη κάναμε, να επιστρέψουμε όλοι υγιείς, γιατί αυτό που συμβαίνει είναι τραγικό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος παίκτης.

Για το αν έχει επηρεάσει η αλλαγή προπονητή είπε: «Η αλλαγή προπονητή επηρεάζει πάντα. Μπορεί να έχει επηρεάσει. Χάσαμε όμως ένα ματς στα Τρίκαλα, που αν το κερδίζαμε ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Κάθε ομάδα είναι μία κλειστή κοινωνία και κάθε διαφοροποίηση μπορεί να την πλήξει και να διαφοροποιηθεί η απόδοσή της».

Τέλος, για τη φημολογία περί Παναγιώτη Γιαννάκη τόνισε: «Εμείς μέσα στην ομάδα έχουμε ξεκάθαρο πλάνο. Δεν έχουμε τέτοια θέματα. Αυτά είναι για τον κόσμο, για εσάς ίσως. Εμάς μας είπε η διοίκηση  ότι η ομάδα συνεχίζει ως έχει. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο και πλάνο».