«Παγοδρόμιο ΑΡΗ» ή HUSKIES HOCKEY CLUB;

από Haris Mol

Το παγοδρόμιο που διαφημίστηκε ως παγοδρόμιο του ΑΡΗ, από ότι φαίνεται μόνο του ΑΡΗ δεν είναι ή αν είναι κάποιοι τρίτοι το εκμεταλλεύονται.

Το παγοδρόμιο που διαφημίστηκε ως παγοδρόμιο του ΑΡΗ, από ότι φαίνεται μόνο του ΑΡΗ δεν είναι ή αν είναι κάποιοι τρίτοι το εκμεταλλεύονται. Κακό φυσικά δεν είναι να κάνεις εμπορικές συμφωνίες. Άσχημο είναι να προμοτάρεται κάτι ως ιδιοκτησία και κτήμα του ΑΡΗ και να αποδεικνύεται ότι η μοναδική του σχέση με τον ΑΡΗ είναι η τοποθεσία δίπλα στο γήπεδο!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kitrino blog το παγοδρόμιο, που υποτίθεται ότι είναι του ΑΡΗ, λειτουργεί υπό την σκέπη μίας άλλης ομάδας που μάλιστα είναι αντίπαλος του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα χόκει!!!

Το παγοδρόμιο όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το συγκεκριμένο blog διαφημίζεται ως παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης και η επικοινωνία γίνεται μέσω κινητού τηλεφώνου και όχι των γραφείων του ΑΣ ΑΡΗΣ. Παράλληλα το ίδιο κινητό τηλέφωνο παρουσιάζεται στην σελίδα του HUSKIES HOCKEY CLUB!!!

To παγοδρόμιο που θα ονομάζονταν 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ, τελικά ονομάζεται παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης. Τελικά τίνος είναι το παγοδρόμιο, ποιός το λειτουργεί και ποιός το ελέγχει; Και αν όντως ανήκει στον ΑΡΗ γιατί υπάρχουν τηλέφωνα επικοινωνίας που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΑΡΗ και γιατί αναγράφεται και διαφημίζεται ως «Παγοδρόμιο Θεσσαλονίκης»;

Ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ, την ίδια βέβαια στιγμή που ήδη οδηγείται σε φιάσκο η υπόθεση Ντεσπέιν, αλλά παρατηρείται και μία πρωτοφανής ανακολουθία στις υποσχέσεις περί χορηγιών. Το έχει προφανώς η μοίρα του ΑΡΗ μετά την ΠΑΕ και τις υποσχέσεις Ηλιάδη για χορηγίες, που ποτέ δεν ήρθαν να ζούμε ανάλογες καταστάσεις και στον Ερασιτέχνη.

Προτεινόμενα Άρθρα