Τρεις ασκήσεις του ΠΝ στο Αιγαίο

από AllAboutARIS

Στο Αιγαίο χθες μαζί με τα πλοία του Στόλου, που ασκούνταν σε τρεις διαφορετικές ασκήσεις, βρέθηκαν τόσο ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, όσο και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας ΠΝ.

Στο Αιγαίο χθες μαζί με τα πλοία του Στόλου, που ασκούνταν σε τρεις διαφορετικές ασκήσεις, βρέθηκαν τόσο ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, όσο και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λίτσας ΠΝ, συμμαθητές αμφότεροι της τάξεως του 1980 της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Αρχικώς, ο Αρχηγός ΓΕΝ επέβη στο αρματαγωγό «ΙΚΑΡΙΑ», όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου και εν συνεχεία στο αρματαγωγό «ΛΕΣΒΟΣ», ενώ ο Αντιναύαρχος Αποστολάκης επισκέφτηκε και τη φρεγάτα «ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ», σε μία ξεχωριστή γι’ αυτόν – συναισθηματικώς – στιγμή, καθώς πριν από 15 περίπου χρόνια, ως αντιπλοίαρχος, είχε διατελέσει κυβερνήτης της συγκεκριμένης φρεγάτας.

Από τη φρεγάτα «ΝΑΥΑΡΙΝΟΝ» και το Κέντρο Πληροφοριών Μάχης (ΚΠΜ) αυτής, οι δύο αρχηγοί παρακολούθησαν τις αεροναυτικές δραστηριότητες της επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως του Στόλου, στο πλαίσιο των τεχνικών ασκήσεων «ΛΑΙΛΑΨ ’14», «ΟΡΜΗ 1/14» και «ΑΙΓΙΑΛΟΣ 1/14», που ολοκληρώνονται σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Αρχηγού ΓΕΝ στη φρεγάτα και της από μέρους του παρακολουθήσεως των ασκήσεων του δόθηκε η ευκαιρία για συνομιλία με προσωπικό πλοίων, παροχή κατευθύνσεων και ανταλλαγής ευχών με το προσωπικό τους ενόψει του Αγίου Πάσχα.

πηγή: www.parapolitika.gr

Προτεινόμενα Άρθρα