Πρεμιέρα στα… βαθειά (Vid)

από AllAboutARIS

Αύριο ξεκινά το πρωτάθλημα

Μπήκε ο Μάιος και ήρθε ο καιρός να ξεκινήσει και το τμήμα Baseball του Άρη τους αγώνες του με σκοπό γιατί όχι και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Με ένα ανανεωμένο ρόστερ, με νέο και διψασμένο για επιτυχίες μάνατζερ και μαζί με τους ήδη υπάρχοντες δυνατούς αθλητές της είναι έτοιμοι να παίξουν καλό baseball με πρώτο στόχο την είσοδο της ομάδα στα playoff που ξεκινάνε τον Οκτώβριο και από εκεί και πέρα να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 3 Μαΐου στις 15:00 στο γήπεδο του Ελληνικού (δίπλα στην Αμερικάνικη βάση) κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδος το Μαρούσι 2004 (πριν ένα μήνα στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος) οπότε η ομάδα του Άρη μπαίνει κατευθείαν στα δύσκολα και στο πρώτο κιόλας παιχνίδι θα προσπαθήσει με τη δίψα του outsider να μπει με το δεξί στη διοργάνωση.

Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή 4 Μαΐου στις 11:00 με την Ευρυάλλη Γλυφάδας όπου παρά την άσχημη περσινή εμφάνισή της στο Πρωτάθλημα με 3 προσθήκες παιχτών από το εξωτερικό η ομάδα δείχνει ένα σοβαρό πρόσωπο με την ομάδα του Άρη να ιδρώνει για να την κερδίσει στο θεσμό του Κυπέλλου που η διασταύρωση τους έφερε αντιμέτωπους. Ο Άρης θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να μην βρεθεί από νωρίς προ εκπλήξεως στο Πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδο αρχές Οκτώβρη. Η Ευρυάλλη θα παραταχθεί χωρίς τον φυσικό αρχηγός της και έναν από τους καλύτερους παίχτες της, Κωνσταντίνο Δαυλό ο οποίος πρόσφατα έκανε εγχείρηση στο πόδι του και θα παραμείνει εκτός για περίπου ακόμα ένα μήνα. 

Πηγή: arisbaseball.gr

Προτεινόμενα Άρθρα