Δύο ήττες για την ομάδα Baseball

από AllAboutARIS

Δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους οι "κίτρινοι"

Η επιστροφή του φυσικού αρχηγού της ομάδας Τόλη Παπαευθυμίου δεν στέφθηκε από επιτυχία μιας και η ομάδα δεν κατάφερε ούτε στον αγώνα του Σαββάτου να δείξει καλό πρόσωπο αλλά και ούτε στον αγώνα της Κυριακής κατάφερε να κερδίσει μία νίκη που την είχε στο τσεπάκι της.

Σάββατο 31 Μαΐου: Άρης – Παναθηναΐκός: 7-18
Μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω των εκλογών, ο Άρης έδινε ένα δυνατό τεστ για να δει που βρίσκεται με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τον φιναλίστ του Κυπέλου. Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και κράτησε να ηνία μέχρι το τέλος μιας και ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς, επίθεση 15 χτυπήματα έναντι 5 του Άρη, άμυνα 2 λάθη έναντι 4 και στο pitchingόπου ο Άρης δοκίμασε 4 λύσεις αλλά καμία δεν αυτή που θα έδινε το κάτι παραπάνω για να μπορέσει ο Άρης να διεκδικήσει τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πως ο Άρης πρέπει να βελτιωθεί στην επίθεση και στο pitchingαν θέλει να κοιτάει στα μάτια ομάδες που είναι καλύτερες από αυτόν.

Κυριακή 1 Ιουνίου: Άρης – Μύλωνας: 27-28
Το παιχνίδι αυτό ο Άρης θα θέλει να ξεχάσει πολύ νωρίς ενώ ο Μύλωνας θα έχει πολλά χρόνια να μιλάει γι αυτό. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για τον Άρη παίρνοντας από τον αρχή προβάδισμα στο σκορ με 5-1 και στη συνέχεια με 19-6. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Άρης έδειχνε ότι έλεγχε τον αγώνα αλλά ότι ήταν να πάει στραβά πήγε. Έγιναν δύο αλλαγές στο ρόστερ για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι αθλητές της ομάδας αλλά αμέσως μετά έδειξε μεγάλα προβλήματα στο pitchingόπου από ένα σημείο και μετά κανένας δεν μπορούσε να πετάξει τη μπάλα στο σωστό σημείο με αποτέλεσμα από τη 4 μέχρι και τη 9 αλλαγή ο Άρης να έχει κάνει 18 walks (προώθηση του ροπαλοφόρου στη πρώτη βάση) με αποτέλεσμα ο Μύλωνας να γεμίζει της βάσεις, να καταφέρνει να παίρνει πόντους και να ψαλιδίζει τη διαφορά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βγει η κούραση των παιχνιδιών στους παίχτες του Άρη όπου και μαζί με την κακή ψυχολογία που ερχόταν να μην μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο στην επίθεση ώστε να ξανά πάρουν τη διαφορά που είχαν με τελικό σκοπό να χαμογελάει ο Μύλωνας στην τελευταία του επίθεση και να παίρνει κεφαλή στο σκορ μόλις στο τέλος του παιχνιδιού και να κατακτάει αυτός τη νίκη όπου βάζει σε περιπέτειες τον Άρη χωρίς όμως να είναι καταστροφική η ήττα μιας και ακόμα είμαστε στην αρχή του Πρωταθλήματος.

Αυτοί που μπόρεσαν να ξεχωρίσουν από την ομάδα του Άρη στο Σαββατοκύριακο ήταν επιθετικά οι Μάρκου Τζώρτζης με 4 χτυπήματα (σε 4 προσπάθειες) και με 3 χτυπήματα οι Ανδρονάκος Γιώργος και Laszlo Horvath, επίσης στα θετικά είναι το πρώτο καθαρό χτύπημα του Θάνου Στέφου όπου συνοδεύτηκε με έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίχτες του. Αμυντικά οι Reynaldo Cruanas και Δημήτρης Γαζής που ήταν αλάνθαστοί ενώ από τη θέση του pitching δοκιμάστηκαν στους 2 αγώνες 7 αθλητές όπου έδειξαν ότι υπάρχει μέλλον στον Άρη.

ΠΗΓΗ: arisbaseball.gr

Προτεινόμενα Άρθρα