Ψάχνει τη… νίκη

από AllAboutARIS

Και ενώ η αποστολή το περασμένο Σάββατο πρωί ταξίδευε προς την Αθήνα, άγνωστοι το προηγούμενο βράδυ έβαλαν τα ποτιστικά σε τέτοια σημεία και τα άφησαν ανοιχτά όλο το βράδυ με αποτέλεσμα να πλημυρίσει το γήπεδο με τον πρώτο αγώνα να αναβάλεται λόγω ακαταλληλότητας.

Ο Άρης αν και στραβοπάτησε και στους δύο αγώνες που έδωσε, δεν πτοείται γιατί ακόμα ψάχνει μία νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό του στο Final4 του Πρωταθλήματος.

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014
Άρης Θεσσαλονίκης – Παναθηναϊκός: 0-15

Τα γεγονότα πολλά για ένα απλό παιχνίδι. Ενώ ο Άρης είχε στείλει χαρτί διαμαρτυρίας στην Ομοσπονδία για την αλλαγή του προγράμματος λόγω των αγωνιστικών που χάθηκαν (λόγω του πένθους για τον φίλαθλο Κώστα Κατσούλη) αντί οι αγωνιστικές να μπουν εμβόλιμες (που έγινε σε όλα τα υπόλοιπα αθλήματα) έσπρωξε το υπόλοιπο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να μην έχει ο Άρης όλα τουτα «χαρτιά» που θα ήθελε για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Και ενώ η αποστολή το Σάββατο πρωί ταξίδευε προς την Αθήνα άγνωστοι το προηγούμενο βράδυ έβαλαν τα ποτιστικά σε τέτοια σημεία και τα άφησαν ανοιχτά όλο το βράδυ με αποτέλεσμα να πλημυρίσει το γήπεδο με τον πρώτο αγώνα να αναβάλεται λόγω ακαταλληλότητας.

Επακόλουθο ήταν όλα τα βλέμματα ήταν να στραφούν ενάντια στον Άρη για την καταστροφή μέσα σε εντάσεις και προβληματισμούς. Όσοι έτυχαν να ήταν στο γήπεδο βοήθησαν να φτιαχτεί-διορθωθεί και με καθυστέρηση μιάμισης ώρας το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει φέρει τον ομογενή παίχτη Συκαρά Παναγιώτη (πρώην επαγγελματία σε Αμερική και Ιταλία) και δύο Ισπανούς παίχτες οι οποίοι έχουν επίπεδο μερικές κλάσεις περισσότερο από ότι το Ελληνικό επίπεδο. Επακόλουθο ο Άρης να μην μπορεί να ανταγωνιστεί έχασε με ψηλά όμως το κεφάλι μιας και έδειξε ήθος στην Άμυνα με κανένα λάθος αλλά και στην επίθεση όπου 3 αθλητές της (Γαζής, Κουμπούνης, Λεμπέσης) χτύπησαν την μπάλα που ερχόταν με 90μίλια (145 χιλιόμετρα/ώρα).

Σαν επίσημος Άρης δηλώνουμε ότι ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το πλημμυρισμό του γηπέδου και ότι και εμείς επιζητούμε να βρεθεί ο ένοχος και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία του. Αν αποδειχθεί ότι είναι από την οικογένεια του Άρη τότε θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει και θα διωχθεί από το σωματείο.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
Άρης Θεσσαλονίκης – Ολυμπιάδας Περιστερίου: 14-26

Την Κυριακή ο Άρης αποφάσισε να παίξει ελεύθερα και να δοκιμάσει νέα άτομα σε νέες θέσεις για να διασκεδάσουν όλοι το παιχνίδι. Αντίπαλός της η πιο νεανική ομάδα στο Πρωτάθλημα όπου δεν άφησε να πάει η ευκαιρία χαμένη αφού αξιοποίησε κάθε στιγμή που της δόθηκε και συνέχεια αύξανε τη διαφορά. Ο Άρης δοκίμασε 4 pitcher sστο παιχνίδι εκ των οποίων οι 3 έπαιρναν αυτό το ρόλο για πρώτη φορά (Στέφος, Μάρκου, Γενναίος). Ο Άρης εκεί που προδόθηκε ήταν η άμυνά του όπου και εκεί δοκίμασε νέους παίχτες σε νέες θέσεις με αποτέλεσμα να κάνει τα διπλάσια λάθη από τον αντίπαλό του.

Στην επίθεση προσπάθησε να φέρει το παιχνίδια στα ίσια αλλά η διαφορά ήταν ήδη μεγάλη και δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Αυτοί που διασώθηκαν από το παιχνίδι ήταν οι Μάρκου (3 χτυπήματα & 6 Strike Outs σε 3 αλλαγές) και οι Γαζής και Cuesta από 2 χτυπήματα. Άριστη επίδοση είχε από τους αντιπάλους ο νεαρός αθλητής Γιώργος Κονοφάος ο οποίος σημείωσε 4 χτυπήματα και με κανένα λάθος στην άμυνα ξεχώρισε στη νίκη της Ολυμπιάδας.
Το τελικό σκορ δεν φέρνει προβλήματα στον Άρη αρκεί να κερδίσει ένα από τα δύο παιχνίδια που του απομένουν κόντρα στον Μύλωνα και τους Ηγέτες Βουλιαγμένης.

Πηγή: arisbaseball.gr

Προτεινόμενα Άρθρα