"Ελάτε να μας γνωρίσετε"

από AllAboutARIS

Οι προπονήσεις διεξάγονται κάθε Σάββατο και Κυριακή

Κάλεσμα προς τους γονείς παιδιών ηλικίας 6-12 ετών κάνει, μέσω του AllAboutARIS, ο προπονητής των Ακαδημιών και τερματοφύλακας της ανδρικής ομάδας Χόκεϋ, Δημήτρης Τζάγκας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη και συνεχίζονται, με τους υπευθύνους του Ερασιτέχνη να περιμένουν μεγαλύτερη προσέλευση, σ` ένα άθλημα το οποίο δεν τυγχάνει προβολής.

“Καλούμε τους γονείς των παιδιών να έρθουν να γνωρίσουν το άθλημα, τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους. Το Χόκεϋ είναι εντυπωσιακό άθλημα, αλλά στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε νηπιακό επίπεδο. Στον ΑΡΗ γίνεται καλή προσπάθεια και αξίζει να διαδοθεί. Ελάτε να μας γνωρίστε…”, λέει ο Δημήτρης Τζάγκας.

Οσο για τους λόγους που το άθλημα παραμένει… άγνωστο, εξηγεί:

“Νομίζω ότι ο κόσμος έχει φόβο απέναντι στο Χόκεϋ. Η άγνοια, ακόμα και η ημιμάθεια προκαλεί δισταγμό, όμως αξίζει τον κόπο να γίνει πρώτη γνωριμία”, κατέληξε.

Οι γονείς που θα θελήσουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στα παιδιά τους, μπορούν να επισκέπτονται το παγοδρόμιο (στην περιοχή του Cosmos) κάθε Σάββατο (8.00-9.30) και κάθε Κυριακή κάτω από τη Θύρα 3 (8.30-10.00)

Προτεινόμενα Άρθρα