Στις 5 Φλεβάρη έρχεται ο Κάλας

από AllAboutARIS

Ο Άλεξ Κάλας είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει ως τώρα το οικονομικό βάρος για τον ΑΡΗ και όπως ενημέρωσε χθες τους συνεργάτες του αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 Φεβρουαρίου

Ο Άλεξ Κάλας είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει ως τώρα το οικονομικό βάρος για τον ΑΡΗ και όπως ενημέρωσε χθες τους συνεργάτες του αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα στις 5 Φεβρουαρίου. Η άφιξή του συμπίπτει με την διεξαγωγή της Γ.Σ του ερασιτέχνη, με τον Κάλας να θέλει να δώσει το παρών για να αναλύσει το πλάνο του για τον ΑΡΗ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας επιθυμεί να αναλύσει το πλάνο του για τον ΑΡΗ, κυρίως από το καλοκαίρι και μετά, καθώς μέχρι τον Μάιο οι στόχοι είναι η άνοδος, η εκκαθάριση και η σύσταση νέας ΠΑΕ. Στη ΓΣ ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναφερθεί με λεπτομέρειες για το τι ακριβώς παρέλαβε από τον Γιώργο Γαλανό, θέλοντας πλέον μια και καλή να σταματήσει η παραφιλολογία και το ποδοσφαιρικό τμήμα να περάσει στην επόμενη μέρα.

Ο Κάλας θα παρακολουθήσει φυσικά και το παιχνίδι με τον Καμπανιακό στις 8 του μήνα στο οποίο θα δώσει το παρών και ο Ντίτερ Χένες, ο ισχυρός συμπαίκτης του από την Γερμανία.