Τέσσερις «πρωτάρηδες» στον ΚΑΟΔ

από AllAboutARIS

Ο ΚΑΟΔ έκανε αρκετές αλλαγές στην διάρκεια του πρωταθλήματος και σχεδόν μία πεντάδα θα είναι διαφορετική στον αυριανό αγώνα σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όπου ο ΑΡΗΣ είχε επικρατήσει με 74-70.

Στους «πρωτάρηδες» ανήκει ένας… πρώην παίκτης του ΑΡΗ, τον οποίο οι «κίτρινοι» αντιμετώπισαν φέτος και ως αντίπαλο με την Κηφισιά, τον Δημήτρη Τσαλδάρη. Συνολικά οι τέσσερις παίκτες οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι του ΑΡΗ για πρώτη φορά ως αθλητές του ΚΑΟΔ, δίνουν 24.2 πόντους, 6.1 ριμπάουντ,6.9 ασίστ και δύο κλεψίματα.

Ο Όμπι Τρόττερ ο οποίος δεν έπαιξε στον αγώνα του πρώτου γύρου, δίνει στον ΚΑΟΔ 9.4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, τρεις ασίστ.
Ο Χάρις Ντάρελ επίσης «πρωτάρης» κόντρα στον ΑΡΗ, έχει παίξει μόλις σε έναν αγώνα έχοντας σχεδόν μηδενικά ποσοστά σε όλες τις κατηγορίες.
Κόντρα στην πρώην ομάδα του, θα βρεθεί για πρώτη φορά ως παίκτης του ΚΑΟΔ, ο Δημήτρης Τσαλδάρης ο οποίος έχει 6.1 πόντους, 1.3 ριμπάουντ, μία ασίστ και 0.9 κλέψιμο.
Στους Έλληνες «πρωτάρηδες» κόντρα στον ΑΡΗ ανήκει επίσης ο Μανώλης Παπαμακάριος ο οποίος σε οχτώ αγώνες με τους Δραμινούς προσφέρει 8.7 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ και 1.2 κλέψιμο.

Προτεινόμενα Άρθρα