Δύο θύρες 3000 θέσεων στην Δράμα

από AllAboutARIS

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα του ΑΡΗ με την Δόξα Δράμας και αυτό που αποφασίστηκε είναι οι «κίτρινοι» να πάρουν τις θύρες 5-6, χωρητικότητας 3.000 θέσεων και έτσι να υπάρχει μαζική παρουσία του κόσμου σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Η Αστυνομία άκουσε τις δύο πλευρές και συμφώνησε στην μετακίνηση.

Συγκεκριμένα αυτό που αποφασίστηκε ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον ΑΡΗ είναι να δοθούν στους «κίτρινους» οι θύρες 5 και 6 του γηπέδου, χωρητικότητας 3.000 θέσεων με το εισιτήριο να κοστίζει 5 ευρώ.
Ένα ανοιχτό ζήτημα που απομένει έχει να κάνει με τα προπληρωμένα εισιτήρια, με τους «κίτρινους» να είναι διατεθειμένοι να προπληρώσουν 500 ενώ οι Δραμινοί θέλουν 1.000. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρχει επικοινωνία του Δημήτρη Καλαιτζίδη με τον  πρόεδρο της Επιτροπής της Δόξας Δράμας κ. Βουγιουκλη ώστε να λυθεί το θέμα και να συμφωνηθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός προπληρωμένων εισιτηρίων ώστε τα υπόλοιπα να πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΑΡΗ στην σύσκεψη ήταν ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιώτης Κεφαλίδης ο οποίος με την στάση του και την τοποθέτηση του… κέρδισε πόντους για τους «κίτρινους», δίνοντας τους να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να αποτραπεί η μαζική παρουσία του κόσμου της ομάδας σε ένα τέτοιο παιχνίδι και θα ήταν προς το συμφέρον όλων να συμφωνήσουν και να επιτραπεί η μετακίνηση, κάτι που έγινε.