Ακόμη ένας στο όριο

από AllAboutARIS

Ο Γκίνο η επόμενη επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, υπάρχει όμως και το "αλλά"

Η… κατάρα των καρτών δεν έχει τελειωμό το τελευταίο διάστημα για τον ΑΡΗ, αφού από χτες ακόμη ένα παίκτης βρίσκεται στο όριο και κινδυνεύει να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι “κίτρινοι” απέναντι στην Δόξα Δράμας δέχτηκαν δύο κάρτες και η μία δόθηκε στον Νίκο Γεωργιάδη. Ο έμπειρος μπακ του ΑΡΗ έφτασε τις τρεις, όσα δηλαδή και τα παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί. Με μία ακόμη ο πρώην αμυντικός του Λεβαδειακού θα απουσιάσει από ένα παιχνίδι της ομάδας και προσθέτει το όνομα του μαζί με αυτά των Πόι (6), Καπνίδη (3), Παπαδόπουλου (3) και Φερνάντεζ (5), ο οποίος ωστόσο απουσιάζει λόγω τραυματισμού για την ώρα.

Στην περίπτωση του Γεωργιάδη πάντως υπάρχει μία ιδιαιτερότητα, καθώς στο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος “καθαρός” δεξιός μπακ. Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι αυτή του Δημήτρη Γκίνο, για να μπορέσει να παίξει όμως θα πρέπει να μείνει εκτός αποστολής ένας εκ των Πόι, Φερνάντεζ, Ν` Λουντούλου και Σανιά.  Με τους πρώτους δύο πάντως οι πιθανότητες είναι αρκετές, καθώς ο Αργεντινός είναι στο όριο με έξι, ενώ ο Πορτογάλος παραμένει τραυματίας. 

Προτεινόμενα Άρθρα