Μεγαλώνει το κίνημα "Αντι-Κάρτα"

από AllAboutARIS

Το κίνημα "Αντι-Κάρτα" αρχίζει να εξαπλώνεται μέσα στους οργανωμένους σε όλη την Ελλάδα, μία κίνηση στην οποία μετέχει ενεργά και ο SUPER 3, με τους οπαδούς να εκφράζουν την αντίθεση τους στην κάρτα φιλάθλου.

Μάλιστα στο σάιτ που έχει δημιουργηθεί “anti-karta.gr” εκτός από τους Συνδέσμους που συμμετέχουν, υπάρχει και ένα κείμενο στο οποίο εξηγείται γιατί οι οπαδοί είναι αντίθετοι στην κάρτα φιλάθλου και το οποίο καλεί όλους τους Συνδέσμους να συστρατευτούν γύρω από την συγκεκριμένα κίνηση: “Το «Αντι-Κάρτα» είναι μια πρωτοβουλία οπαδών και συνδέσμων ενάντια στην Κάρτα Φιλάθλου. Είναι μια απόπειρα, να βάλουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές μας και να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας ενάντια σε ένα αντιδημοκρατικό μέτρο, που παραβιάζει ξεκάθαρα βασικά κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να μην περάσει η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση και για αυτό οι όποιες ενέργειες έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, δεν θα μείνουν μόνο στην κερκίδα, αλλά θα κινηθούμε και σε νομικό επίπεδο.

Όσοι σύνδεσμοι θεωρούν και δική τους υπόθεση την κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου, δεν έχουν παρά να συμπορευτούν με αυτήν την κίνηση. Εξάλλου όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα…

Προτεινόμενα Άρθρα