"Είναι τύχη να παίζεις στον ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ, Νίκος Γκόλιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "AllAboutARIS On Air", σημειώνοντας πως το να παίζει κάποιος στον ΑΡΗ είναι τύχη. Διαβάστε όλα όσα είπε ο 22χρονος άσσος.

Αναλυτικά:

Για το χθεσινό γκολ που πέτυχε κόντρα στα Τρίκαλα:

“Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι εδώ στην Θεσσαλία. Δεχτήκαμε ένα γκολ μ’ ένα πέναλτι τ’ οποίο όπως όλοι είδαμε δεν υπήρχε. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε πολύ γρήγορα, κάτι τέτοιο μας έδωσε ψυχολογική ώθηση και μας βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα στις καθυστερήσεις”.

Για το γεγονός ότι το πέρασμά του από τον ΑΡΗ τον βοήθησε να «ωριμάσει» ποδοσφαιρικά:

“Σίγουρα στα δύο χρόνια που ήμουνα στην ομάδα «ωρίμασα» πολύ ποδοσφαιρικά και στην σκέψη μου. Ήρθα σε συνεργασία μ’ έμπειρούς ποδοσφαιριστές, πήρα αρκετά πράγματα από αυτούς, τους άκουγα και βλέπω από την ημέρα που επέστρεψα στην Καρδίτσα πατάω καλύτερα στα πόδια μου, είμαι πιο σίγουρος μέσα στο αγωνιστικό χώρο και αδιαμφισβήτητα καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει η παρουσία μου στον ΑΡΗ. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά που περνάνε από τέτοιες μεγάλε ομάδες, μόνο θετικά πράγματα παίρνουν”.

Για την απόφασή του ν’ αποχωρήσει από τον ΑΡΗ:

“Στην αρχή είχαμε συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση του κ. Κάλας, έγιναν στη συνέχεια όσα έγιναν, άλλαξαν πολλά πράγματα το καλοκαίρι. Με τη νέα διοίκηση δεν πρόλαβα να μιλήσω, είχε περάσει η προθεσμία. Μετά κοίταξα το μέλλον μου, θέλησαν να επιστρέψω  στην πόλη μου, να ηρεμήσω με την οικογένειά μου. Το περασμένο καλοκαίρι είχε πολλές ομοιότητες με το περσινό. Η ομάδα δεν δυναμώθηκε όπως δυναμώθηκε φέτος, δεν είχαν γίνει ανάλογες προσθήκες με φέτος πέρυσι. Παρακολουθώ την ομάδα και βλέπω πως βρίσκεται στη  πρώτη θέση και πιστεύω να πετύχει εύκολα τον στόχο της”.

Για το αν έχει επαφές με το περιβάλλον του ΑΡΗ:

“Σίγουρα. Έχω φίλους στην Θεσσαλονίκη. Και τα παιδιά τα περσινά, αλλά και με τους Τσουμάνη και Τάτο από την πρώτη μου χρονιά. Με τον Καπνίδη, τον Σαμαρά, τον Καλογέρη, είμαστε σ’ επαφή, μιλάμε καθημερινά μπορώ να πω. Υπάρχει μια φιλική σχέση, μαθαίνω τα νέα τους και τα νέα της ομάδας”.

Για τον συντοπίτη του, Βασίλη Ρόβα:

“Ο Βασίλης είναι πολύ έμπειρος παίκτης, έχει ξαναπεράσει από την ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα την βοηθήσει πάρα πολύ”.

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι τα ακλόνητο φαβορί για την άνοδο:

“Η ομάδα έγινε την τελευταία στιγμή. Αποτελείται όμως από πολύ έμπειρά στελέχη, που δείχνουν ικανότητα στο να καθαρίζουν τα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκίνησε νικηφόρα και πιστεύω πως έτσι θα συνεχίσει, κάτι που θα δώσει την δυνατότητα στην διοίκηση να ξεκινήσει από νωρίς τον προγραμματισμό για την Football League”.

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

“Στην Καρδίτσα έχω υπογράψει συμβόλαιο για έναν χρόνο, σίγουρα θα ήθελα να ήμουν κάπου καλύτερα, παρ’ όλα αυτά καθημερινά προπονούμαι για να γίνω καλύτερος και να μπορέσω να κάνω ένα βήμα παραπάνω”.

Για τον αν σκέφτεται την επιστροφή του στον ΑΡΗ:

“Στον ΑΡΗ, να το πω λαϊκά «ανδρώθηκα», η ομάδα είναι μεγάλη, έχει ευθύνη, όλα αυτά με «ωρίμασαν». Σίγουρα ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε μεγάλες ομάδες, με πολύ κόσμο και αυτή την στιγμή η ομάδα του ΑΡΗ βγάζει μια… υγεία διοικητικά, έχοντας ηρεμήσει τα πράγματα. Από τις συζητήσεις που κάνω με τα παιδιά, σίγουρα το να παίζεις στον ΑΡΗ είναι τύχη. Αν υπάρξει κάποια πρόταση, κάποια επαφή, σίγουρα θα το εξετάσω ξανά”.

Για το περσινό γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανσερραϊκό:

“Το γκολ στις Σέρρες ήταν ξεχωριστό. Μ’ εκείνη τη νίκη από το -4, μειώσαμε στον πόντο. Ανήκει όμως στο παρελθόν πλέον, αλλά δεν παύει να είναι ένα γκολ χαρακτηριστικό για εμένα”.

Η άποψή του για το πρωτάθλημα της Football League:

“Φέτος όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Δεν υπάρχουν φαβορί, όποια ομάδα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση πιστεύω αυτή θα επικρατήσει. Είναι ένα σκληρό πρωτάθλημα, είναι 34 αγώνες γι’ αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και συγκέντρωση σε κάθε ματς για να μπορέσεις να πάρεις το θετικό αποτέλεσμα”.

Προτεινόμενα Άρθρα