Πολυχώρος η "Μόρατσα Αρένα" (pics)

από AllAboutARIS

Η Μπουντούτσνοστ λειτουργεί με βάση την λογική των "πλάβι" όσον αφορά στην αξιοποίηση του γηπέδου της, όχι μόνο από αθλητικής πλευράς αλλά και από επιχειρηματική άποψη, προκειμένου να έχει όσο γίνεται περισσότερα έσοδα. Έτσι η "Μόρατσα Αρένα" δεν είναι απλά ένα γήπεδο μπάσκετ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΟΥΡΕΛΗΣ 

Η “Μόρατσα Αρένα” έχει χωρητικότητα 5.000 θεατών, και είναι έδρα της ομάδας μπάσκετ της Μπουντούτσνοστ αλλά και των τμημάτων χάντμπολ και βόλει, ενώ οι δραστηριότητες είναι αρκετές στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της.

Συγκεκριμένα στο εσωτερικό του σταδίου, εκτός από μικρά γήπεδα μπάσκετ, λειτουργεί γυμναστήριο και τμήμα πολεμικών τεχνών, υπάρχει προπονητήριο για πινγκ πονγκ αλλά και μία πισίνα (τρεις πισίνες υπάρχουν στον εξωτερικό χώρο). Όμως δεν είναι μόνο ο αθλητισμός που έχει βρει στέγη στην “Μόρατσα Αρένα” μιας και υπάρχουν αίθουσες για συνέδρια αλλά και εστιατόριο το οποίο δεν λειτουργεί μόνο στις ημέρες των αγώνων αλλά και τις καθημερινές. Επίσης υπάρχει καφέ το οποίο λειτουργεί αλλά και διάφορα καταστήματα, από τα οποία προφανώς και η Μπουντούτσνοστ έχει κέρδη. Επίσης λειτουργεί γήπεδο τένις στον εξωτερικό χώρο
Η “Μόρατσα Αρένα” χτίστηκε το 1978 και ουσιαστικά πρόκειται για έναν αθλητικό πολυχώρο, ενώ πήρε το όνομα της από τον ποταμό ο οποίος διασχίζει την Ποντγκόριτσα.

Προτεινόμενα Άρθρα