"Συνεχίζω να δουλεύω και να περιμένω την ευκαιρία μου"

από AllAboutARIS

Ο Σέρβος τόνισε ότι έχει σταθεί άτυχος με τον τραυματισμό του και περιμένει υπομονετικά την ευκαιρία να αγωνιστεί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο AllAboutARIS ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς:

Μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι. Πως σχολιάζεις την εμφάνιση και τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον ΑΡΗ;

«Ολοι γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδια για ολόκληρη την πόλη και όλοι περιμένουν πολλά από αυτές τις αναμετρήσεις. Είναι ένα ντέρμπι κι εμείς ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Ξεκινήσαμε τον αγώνα αρκετά “μαλακά” αλλά μετά το ημίχρονο αρχίσαμε να παίζουμε καλή άμυνα κι επιθετικά βελτιωθήκαμε μέσα από αυτή. Πήραμε επίσης και 12 επιθετικά ριμπάουντ κι αυτό είναι το σημείο κλειδί για τη σημερινή νίκη. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα και το επόμενο βήμα είναι το παιχνίδι την Τετάρτη με τη Νεπτούνας. Ξεκινάμε αύριο ένα πολύ δύσκολο ταξίδι».

Είσαι κατά περιόδους εντός κι εκτός ροτέισον πριν αλλά και μετά τον τραυματισμό σου. Σήμερα απέδειξες ότι είσαι έτοιμος να προσφέρεις ανεξάρτητα από τον χρόνο συμμετοχής σου. Πως σχολιάζεις την ατομική σου εμφάνιση;

«Ξεκίνησα να παίζω καλά στους αγώνες με την Κηφισιά εντός έδρας και την Στεάουα και μετά ήρθε ο τραυματισμός μου. Ήμουν άτυχος. Μετά τον τραυματισμό χρειάστηκε να κάνω μία μικρή χειρουργική επέμβαση, μία αρθροσκόπηση και χρειάζομαι χρόνο για να επανέρθω. Συνεχίζω να δουλεύω και να περιμένω την ευκαιρία μου. Είναι σημαντικό που η ώρα μου ήρθε σήμερα, σε αυτόν τον αγώνα».

Οι συμπαίκτες σου πανηγύρισαν έντονα το κρίσιμο τρίποντο που πέτυχες. Πιστεύεις ότι αυτό συνέβη λόγω της κρισιμότητας του τριπόντου ή γιατί είχε μεγαλύτερη αξία ότι το έβαλες εσύ;

«Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Δουλεύουμε καθημερινά. Κάνουμε κάθε μέρα προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιες στιγμές. Δεν ξέρω αν πανηγύρισαν και για μένα αλλά σίγουρα ήταν ένα κρίσιμο καλάθι σε έναν σημαντικό αγώνα».

Προτεινόμενα Άρθρα