«Μείναμε σε καλή κατάσταση μέσα από τα φιλικά»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε μετά το παιχνίδι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου

Ο Ανδρέας Σκέντζος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το εύκολο πέρασμα του ΑΡΗ από τους Αμπελόκηπους, αναφερόμενος στο 3-0 της ομάδας και στην ικανοποιητική εμφάνιση της, παρά την διακοπή των τελευταίων εβδομάδων στο πρωτάθληα.

Για τον αγώνα: «Μετά από αποχή δύο εβδομάδων, επιστρέψαμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Για εμάς ήταν πολύ καλό που κερδίσαμε με 3-0. Μπήκαμε στο πρώτο 20λεπτο πολύ καλά, πετύχαμε δύο γκολ και στο δεύτερο κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι οι τρεις βαθμοί».

Για το κατά πόσο το πρώτο εικοσάλεπτο, ήταν ένα από τα καλύτερα του φετινού ΑΡΗ: «Ήταν όντως ένα από τα καλύτερα που είχαμε κάνει μέχρι σήμερα».

Για την συνύπαρξη Τάτου και Κόκε στην ενδεκάδα: «Θέλουμε να παίζουμε πιο επιθετικά. Από τη φύση τους και οι δύο είναι επιθετικοί και έτσι δημιουργούμε φάσεις».

Για την διακοπή και αν επηρέασε την ομάδα: «Πιστεύω ότι τα φιλικά μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση»

Για τα όσα έγιναν στο γήπεδο, πριν το παιχνίδι: «Eίναι καλό να μην γίνονται. Είναι άσχημο για το ποδόσφαιρο, όμως άλλοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα