Ενας αγώνας, μισή παραμονή!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο «καθαρή» νίκη θέλει απόψε η ομάδα του Γιάννη Μέλκα

Ενα Σαββατοκύριακο γεμάτο ΑΡΗ ξεκινάει και σήμερα με πολλούς αγώνες και τα… μεγάλα τμήματα να τραβούν φυσιολογικά το ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά όμως το βόλεϊ ίσως έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το ποδόσφαιρο ή ακόμα και από το ντέρμπι του μπασκετικού ΑΡΗ με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Γιάννη Μέλκα υποδέχεται -τυπικά- τον Ηρακλή στο Κλειστό της Μίκρας (19:00, AllAboutARIS LIVE), σε ένα ντέρμπι… ο θάνατος σου, η ζωή μου! Οι «κιτρινόμαυροι» δίνουν έναν αγώνα μισή παραμονή απέναντι στον «Γηραιό», ο οποίος βρίσκεται επίσης σε πολύ δύσκολη θέση. Συγκεκριμένα ΑΡΗΣ και Ηρακλής είναι ισόβαθμοι στους 15 βαθμούς, στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα. Κάτι που πολύ απλά σημαίνει ότι ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα παραμονής έναντι του ηττημένου. 

Οι μικροτραυματισμοί δεν λείπουν ούτε αυτή τη φορά για τον Γιάννη Μέλκα, όλοι όμως γνωρίζουν πολύ καλά στην σημασία του σημερινού ντέρμπι και θα σφίξουν τα δόντια για να δώσουν το «παρών», μετά την ήττα από την Ορεστιάδα. Ο Ηρακλής από την άλλη προέρχεται από την συμμετοχή του στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ, είναι ανεβασμένος και θα τα δώσει επίσης όλα, παίζοντας όπως και ο ΑΡΗΣ για την επιβίωση του. 

Σύμμαχος του ΑΡΗ στο σημερινό ντέρμπι θα είναι και ο κόσμος του, ο οποίος έχει δείξει εδώ και μέρες μεγάλο ενδιαφέρον για ματς αυτό και αναμένεται να γεμίσει το Κλειστό της Μίκρας, ώστε να βοηθήσει τους παίκτες του Μέλκα να φτάσουν στην νίκη. 

Προτεινόμενα Άρθρα