Δύσκολα θα αλλάξει κάτι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τρεις επιστροφές μετράει ο 58χρονος τεχνικός, που δύσκολα θα αλλάξει κάτι άλλο στην ενδεκάδα

Πιστός στο πλάνο των τελευταίων αγώνων θα μείνει εκτός απροόπτου ο Νίκος Αναστόπουλος, όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει με τον Νέστο Χρυσούπολης. 

Με εξαίρεση την επιστροφή των τραυματιών Ρόβα, Σαμαρά και του τιμωρημένου Τσουμάνη, ο 58χρονος δύσκολα θα προχωρήσει σε άλλες αλλαγές προσώπων, σε σχέση με τα πρόσφατα παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα εκείνο απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά. 

Ναι μεν η ομάδα δεν έθελξε με την απόδοση της στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και παρουσίασε μέτρια εικόνα, κυρίως επιθετικά, ο «Αναστό» όμως προσανατολίζεται να διατηρήσει τον βασικό του κορμό, περιμένοντας και μία αντίδραση από τους παίκτες του. Δηλαδή πιο απλά μία εύκολη επικράτηση μαζί με μία ικανοποιητική εικόνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. 

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν πριν την έναρξη του αγώνα και δεν προκύψουν εκπλήξεις, ο Σιδεράκης θα είναι στο τέρμα, με τετράδα στην άμυνα τους Γεωργιάδη, Ιντζίδη, Σαμαρά και Τσουμάνη. Ο Ρόβας επιστρέφει και θα αποτελέσει με τον Τάτο το δίδυμο στα χαφ. Ντούνης-Πόι θα παίξουν στις πλευρές και ο Καπνίδης στην κορυφή της επίθεσης, με τον Κόκε λίγο πιο πίσω σε ρόλο «10ριου».

Προτεινόμενα Άρθρα