Ανεβαίνει και ο ΟΦΗ

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί των τελευταίων αγωνιστικών, έδωσε ο ΟΦΗ που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Κρουσώνα στο Παγκρήτιο, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες, πέτυχε ο ΟΦΗ ο οποίος μετά την εκτός έδρας ήττα του Φωστήρα από τον Ηλυσιακό βρίσκεται πλέον στο -3 από την πρώτη θέση του ομίλου και πλέον είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τον ΑΡΗ στην Β εθνική.

Στα του αγώνα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά του ματς κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε πληρώσει στην φάση του 7΄όταν το πλασέ του Ζανελάρη απέκρουσε πάνω στην γραμμή ο Κιάσσος. Από το σημείο εκείνο και μετά ο Όμιλος ανέβασε κάπως την απόδοση του και στο 24΄ είχε την καλύτερη του φάση στο παιχνίδι με το πλασέ του Χαντί να περνάει ελάχιστα έξω από την εστία του Καλογεράκη.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια σ΄εκείνο το χρονικό σημειο του αγώνα, το κατάφεραν αυτοί του Μηνά Πίτσου στο 30΄ με τον Ζανελάρη. Το γκολ αυτό αφύπνισε τον ΟΦΗ ο οποίος σε διάστημα έντεκα λεπτών έφερε το σκορ τούμπα. Αρχικά στο 33΄ με τον Περογαμβράκη και εν συνεχεία στο 43΄ με προβολή του Πόποβιτς, πουσκ΄ραρε το τελικό 1-2. 

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μηνάς Πίτσος): Kαλογεράκης, Γιαννακάκης (58΄ Παπουτσιδάκης), Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Κέβιν, Κρίσπο (46΄Μανουσάκης), Τσακάνι (64΄ Κομνηνός), Μπάμπης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας (55΄Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (55΄Μπουρσέλης), Πόποβιτς (80΄ Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

Προτεινόμενα Άρθρα