"Δεν σκοπεύω να μπω στην κυβέρνηση του πατέρα μου"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Ιβάνκα Τραμπ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να αναλάβει κυβερνητικό πόστο, σε περίπτωση που εκλεγεί ο πατέρας της τον επόμενο μήνα.

Σε συνέντευξη στο Fast Company, ρωτήθηκε για τις φήμες ότι θα έχει μία θέση στη διοίκηση του Ντόναλντ Τραμπ, αν ο μεγιστάνας κερδίσει την κούρσα για τον Λευκό Οίκο. «Οχι, δεν σκοπεύω να είμαι μέρος της κυβέρνησης», απάντησε. Επίσης, αποποιήθηκε τον ρόλο του συμβούλου του πατέρα της που πολλοί της αποδίδουν. «Είμαι κόρη και στέλεχος που έχει δουλέψει δίπλα του», ανέφερε.

Ακόμη, η Ιβάνκα Τραμπ δήλωσε ότι δεν την ενοχλούν οι σοκαριστικές κατηγορίες που έχουν προκύψει για τον πατέρα της. Η συνέντευξη παραχωρήθηκε πριν δημοσιοποιηθεί το βίντεο με τα χυδαία και σεξιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια δήλωση που έκανε στο Fast Company, μετά από τη συνέντευξη, για αυτό το περιστατικό, χαρακτήρισε τα σχόλια του πατέρα της ανάρμοστα και προσβλητικά. «Χαίρομαι που αναγνώρισε αυτό το γεγονός με μία άμεση απολογία, στην οικογένειά μου αλλά και τον αμερικανικό λαό», είπε.

Προτεινόμενα Άρθρα