«Με ρυθμό σε επίθεση και άμυνα»

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΡΗ μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ναχαρίγια για το Basketball Champions League

O προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης και την νίκη του Αυτοκράτορα επί της Ναχαρίγια.

Αναλύτικά ανέφερε: 

Για τον αγώνα:

«Ηταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, ήμασταν καλοί. Με ρυθμό σε επίθεση και άμυνα. Βέβαια πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς. Είχαμε και σήμερα αρκετά προβλήματα, όπως την απουσία του Ζάρα που ανέβασε πυρετό. Κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα με το Λαύριο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο για τη στήριξη του».

Για την ήττα της Μπάνβιτ και τα γεγονότα στην Τουρκία :

«Η νίκη της Νίμπουργκ ερμηνεύεται με δύο τρόπους. Μας δίνει τη δυνατότητα νε κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τη 2η θέση. Από την άλλη όμως μπορεί να δίνει προβάδισμα στη Νίμπουργκ. Σε ο,τι αφορά τα γεγονότα στην Τούρκια, όλους μας προβληματίζουν. Κανείς δεν θέλει αυτό το ταξίδι, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε και να παίξουμε. Εκτός αν γίνει κάτι και υπάρξει αναβολή των αγώνων. Είναι δυσάρεστα γεγονότα και στεναχωρούν τους πάντες»

Προτεινόμενα Άρθρα