Οδηγός η… γκέλα του Α΄ γύρου

από AllAboutARIS

Κατά την διάρκεια του Α΄ γύρου του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ έκανε αρκετά «δώρα» στους αντιπάλους του και ένα εξ’ αυτών ήταν κόντρα στον Αιγινιακό.

Στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει, μέχρι στιγμής, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΑΡΗΣ, έχει απολογισμό 8 νίκες και μία ισοπαλία. Η μοναδική, εντός έδρας, ισοπαλία των «κιτρίνων» σημειώθηκε στο περιθώριο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Αιγινιακό.

Ο ΑΡΗΣ παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο σ’ εκείνο το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 87ο λεπτό, όταν ο Ρανγκέλοφ παραβίασε την εστία του Διούδη, ολοκληρώνοντας μ’ επιτυχία την αντεπίθεση της ομάδας του. Το μόνο θετικό από εκείνο το ματς ήτα το γεγονός ότι, οι «κίτρινοι» δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και δικαιώθηκαν, καθώς στις καθυστερήσεις ο Τζεμπούρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ανδρέας Τάτος.

Παρ’ όλα αυτά, το κακό είχε γίνει, καθώς είχαν χαθεί δύο βαθμοί. Αύριο, ο ΑΡΗΣ θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για να παίξει με τον Αιγινιακό και σίγουρα στο μυαλό των παικτών του Νίκου Κωστένογλου είναι αυτό το 1-1 του Α΄ γύρου. Άπαντες γνωρίζουν πως περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν υπάρχουν, γι’ αυτό και ο καθένας ξεχωριστά πρέπει να καταβάλλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να έρθουν οι 3 βαθμοί της νίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα