Ο ΑΡΗΣ παίζει σήμερα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League και η παρουσία του Σαρλ Καχουντί, αναγκάζει τους «κίτρινους» να προσέξουν ακόμη περισσότερο την περιφερειακή γραμμή της Βιλερμπάν.

Στην αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο, ο ΑΡΗΣ έριξε μεγάλο βάρος στην αντιμετώπιση των Χοτζ και Νέλσον, κάνοντας πολύ καλή δουλειά στο μαρκάρισμα των δύο Αμερικάνων. Στο σημερινό ματς, εκτός από τους Χοτζ και Νέλσον, η «κίτρινη» άμυνα καλείται να εξουδετερώσει και τον Σαρλ Καχουντί. Ο Γάλλος γκαρντ δεν έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι λόγω τραυματισμού, αλλά σήμερα θα είναι στην διάθεση του Ντέιβιντ Τζάκσον. Ο 30χρονος γκαρντ είναι πολύ ικανός τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι και με αυτόν στο παρκέ η Βιλερμπάν παίζει σε πολύ γρήγορο τέμπο.

Το πλάνο που έχει καταρτίσει το τεχνικό επιτελείο για το σημερινό παιχνίδι, σίγουρα θα προβλέπει τον περιορισμό των τριών γκαρντ της Βιλερμπάν, αλλά εξίσου καλή δουλειά θα πρέπει να γίνει και στην front-line, προκειμένου οι γηπεδούχοι να μην ανανεώσουν τις κατοχές τους με τα επιθετικά ριμπάουντ και πάρουν σκορ από δεύτερες επιθέσεις, κάτι που συνέβη σε αρκετά μεγάλο βαθμό στο πρώτο ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα