Ατομικό ο Ταυλαρίδης, προληπτικά εκτός ο Μιλούνοβιτς

από AllAboutARIS

Ο Στάθης Ταυλαρίδης συνεχίζει να προπονείται ατομικά προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του ενώ ατομικό πρόγραμμα, για προληπτικούς λόγους, έκανε και ο Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετομασία του για την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό. Στην διάθεση του Νίκου Κωστάνογλου δεν ήταν ο τραυματίας Ταυλαρίδης, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει την θλάση που υπέστη στο ματς με τον Αιγινιακό ενώ ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους έκανε και ο Λούκα Μιλούνοβιτς, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Επιπλέον, στον επερχόμενο αγώνα με τον Κισσαμικό, ο Νίκος Κωστένογλου δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Νίκου Καράμπελα (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς του Αιγινίου).

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την ομάδα της Κρήτης (12/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (15:00), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Προτεινόμενα Άρθρα