Βόλεϊ Γυναικών: Πίστεψαν στην ανατροπή και γύρισαν… τούμπα το παιχνίδι!

από Γιώργος Γκάτος

Ο ΑΡΗΣ γνώριζε ότι έχει δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς ο Πανιώνιος… μόνο στα χαρτιά είναι ομάδα της Pre League. Η ομάδα που έχτισε το καλοκαίρι ο Γιάννης Γιαννάκης και ο Γιάννης Τσαϊρέλης, είχε ως στόχο την άνοδο και αυτό θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, αφού μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα μετράει 13-0 και 39-2 σετ.

Με τις “Κιτρινόμαυρες” να κάνουν χαμηλές πτήσεις, το δίδυμο Τσαϊρέλη-Γιαννάκη άφησε την ομάδα του Πανιωνίου και επέστρεψε στον ΑΡΗ για να «σώσει» το καράβι. Μετά από πολλαπλές αλλαγές στο ρόστερ, ασφαλώς το γυναικείο τμήμα βόλεϊ πατάει καλύτερα.

Ο αγώνας Κυπέλλου ήταν υψηλής δυσκολίας και οι “Κιτρινόμαυρες” στα δύο πρώτα σετ έχασαν στις λεπτομέρειες (25-23, 31-29). Όλα έδειχναν ότι ο Πανιώνιος θα κάνει το 3-0 καθώς προηγήθηκε με 20-8 στο τρίτο σετ, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον… ξενοδόχο.

Με ένα εκπληκτικό σερί ανέτρεψαν το σκορ και κατέκτησαν το τρίτο σετ με 24-26, όπως και το τέταρτο για να φτάσουν στο τάι μπρέικ.

Έμειναν πίσω στο σκορ με 3-0, αλλά ούτε εκεί το έβαλαν κάτω, για να φτάσουν σε μια ολική ανατροπή-πρόκριση. Την Τετάρτη (14/2), η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη θα υποδεχθεί τον ΑΟ Θήρας σε νοκ-άουτ παιχνίδι, με τη νικήτρια ομάδα να παίρνει θέση στο Final 4 Κυπέλλου.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Προτεινόμενα Άρθρα