Ζβέρεφ: «Grand Slam και Νο.1 τη νέα σεζόν»

από AllAboutARIS

O Σάσα Ζβέρεφ ήταν καλεσμένος του ZDF και πέρα από τα… τενιστικά, μίλησε και για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του, της Όλια Σαρίποβα.
«Δεν είμαι ο ίδιος παίκτης που ήμουν πριν λίγα χρόνια», είπε ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο. «Έπαιξα σε πολλά τουρνουά στην καριέρα μου και αυτό με βοήθησε να μάθω και να μπορώ να αντιμετωπίζω κάποια πράγματα. Έχω βρει εσωτερική γαλήνη και αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα για την προσωπική μου εξέλιξη αυτή τη χρονιά».

Και συνέχισε: «Το συζήτησα με τους κοντινούς μου ανθρώπους και αυτό άλλαξε τα πράγματα ριζικά. Θέλω να κάνω διαφορετικά τα πράγματα τώρα. Όταν ήμουν νεότερος, δεν είχα έλεγχο σε όλα αυτά που έκανα, τώρα κάθε απόφαση που παίρνω είναι διαφορετική από εκείνη την εποχή».

Ο 24χρονος Γερμανός μίλησε και για τις καταγγελίες της Όλια Σαρίποβα για κακοποίηση και αποκάλυψε ότι η υπόθεση οδεύει προς… κλείσιμο. «Το παλεύω αυτό περίπου ένα χρόνο. Όχι μόνο με τους δικηγόρους μου, αλλά και με την ΑΤΡ. Είμαι χαρούμενος που φτάνει στο τέλος του, μου είπαν πως δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα. Επίσης έχουμε πράξει τα δέοντα και για τους ανθρώπους που ενεπλάκησαν σ’ αυτή την ιστορία και προσπάθησαν να αμαυρώσουν την εικόνα μου. Ελπίζω να λυθούν όλα».

Όσο για τους στόχους του για τη νέα σεζόν; «Υπάρχουν δυο πράγματα που δεν έχω πετύχει ακόμα. Να κερδίσω Grand Slam και να ανεβώ στο Νο.1 του κόσμου. Ελπίζω πως όλα αυτά θα συμβούν στην Αυστραλία».

Προτεινόμενα Άρθρα