Πυγμαχία: «Χρυσή» η Τσακαλέλλη στη Σερβία! (pics)

από AllAboutARIS

Με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε η πυγμάχος του ΑΡΗ, Τσακαλέλλη Παρασκευή, όπου συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας «8th Juniors nations cup», το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη Βέρμπας της Σερβίας από 5 έως 13 Μαΐου.

Με δυο αθλητές συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Παίδων – Κορασίδων ο Α.Σ ΑΡΗΣ, στο συγκεκριμένο διεθνές τουρνουά, με ομοσπονδιακό προπονητή, τον Γκαβέζο Γεώργιο (Προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Α.Σ ΑΡΗΣ).

Συγκεκριμένα οι αθλητές του ΑΡΗ που συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής, ήταν η Τσακαλέλλη Παρασκευή στην κατηγορία των 57 κιλών και ο Κωνσταντινούδης Πέτρος στην κατηγορία των 50 κιλών.

Η Τσακαλέλλη Παρασκευή μετά από δυο νικηφόρους αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της, νικώντας την πρωταθλήτρια Κροατίας και την πρωταθλήτρια Βόσνιας. Ο Κωνσταντινούδης Πέτρος αγωνίστηκε με τον πρωταθλητή Καζακστάν, σε έναν πολύ δυνατό αγώνα που χαρακτηρίστηκε από το πάθος για τη νίκη και τελικά ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με νικητή τον αθλητή του Καζακτζάν. 

Επίσης, η Τσακαλέλλη βραβεύτηκε από τους διοργανωτές ως η καλύτερη αθλήτρια του τουρνουά.

Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γκαβέζος Γεώργιος, δήλωσε ευχαριστημένος  από την απόδοση των αθλητών μας σε αυτό το διεθνές τουρνουά, το οποίο ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουν οι αθλητές μας τις δυνατότητες τους εν όψει του πανελλήνιου και πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα