Στίβος: «Ασημένιος» με νέο ατομικό ρεκόρ ο Ρίζος του ΑΡΗ!

από AllAboutARIS

Σπουδαία εμφάνιση και διάκριση για τον Γιάννη Ρίζο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στον Βόλο.

Ο πρωταθλητής επί κοντώ του ΑΡΗ κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, κάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στα 5.62μ.! Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Αχιλλέας Καραλής ο οποίος έκανε πανελλήνιο ρεκόρ, με 5.93μ.

Ο αθλητής του Νίκου Βαρσάμη πέτυχε αυτό που έδειχνε από καιρό πως είναι σε θέση να πετύχει, σε μια σεζόν σταθερή για εκείνον σε επιδόσεις πάνω από τα 5,50 μέτρα. Ο Ρίζος ξεκίνησε με 5,20 μ., συνέχισε έπειτα στα 5,40 μ., 5,50 μ. και 5,62 μ. με καθαρά άλματα, ενώ έπειτα είχε τρεις προσπάθειες στα 5,67 μέτρα.

Ο Ρίζος με την ολοκλήρωση των προσπαθειών του έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε με τον Καραλή το μεγάλο άλμα του δεύτερου στα 5,93 μέτρα.

«Μετά από σχεδόν δυο χρόνια κατάφερα να κάνω νέο ατομικό ρεκόρ. Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν στον Εμμανουήλ δεν πειράζει εγώ κρατάω αυτό που πέτυχα. Επιτέλους σιγά σιγά ανεβαίνουμε. Υπάρχουν κι άλλοι αγώνες μέσα στο καλοκαίρι. Πάμε για παραπάνω», σχολίασε ο Ρίζος.

Προτεινόμενα Άρθρα