"Προσπαθούμε να φέρουμε το καράβι σε ίσια ρότα"

από Γιώργος Γκάτος

"Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους"

Ο έφορος του ΤΑΠ ΑΡΗΣ, Γιάννης Βαρβούτας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή AllAboutARIS στο Libero 107,4.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα δελτία: “Αυτή τη στιγμή πηγαίνω να πάρω τα δελτία. Η ομάδα παίζει στην Αλεξανδρούπολη. Το θέμα με τον Ντάμποβιτς έχει διευθετηθεί και θα βγει ανακοίνωση μόλις γίνει και επίσημα. Ο Ντάμποβιτς ήταν το 2013-2014, επί διοίκησης Γιώτα. Ο παίκτης δεν ακούμπησε τη μπάλα ούτε για σερβις και αξιώνει όλο το συμβόλαιο. Έγιναν διάφορα ευτράπελα από τη πλευρά της διοίκησης. Μέχρι σήμερα κανείς δεν θέλησε ή δε μπορούσε να τακτοποιήσει αυτή την οφειλή.”

Για τον αγώνα που δεν συμμετείχαν οι νέες μεταγραφές:

“Δε μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά δείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής 8 παίκτες μας. Είχαμε τρεις παίκτες από το εφηβικό. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους.”

 Για τους παράγοντες του ΑΡΗ:

“Θα πρέπει να κατάλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον ΑΡΗ, ξεκινώντας από εμένα, ότι κάποιος μπαίνει στον σύλλογο για να βοηθήσει και όχι για να κάνει λεζάντα ή να χαντακώσει τους υπόλοιπους. Το να πάρω έναν παίκτη “Βαρβούτα” και μετά από τέσσερα χρόνια να ζητάει χρήματα, δε κάνει καλό στην ομάδα. Προσπαθούμε να φέρουμε το καράβι σε ίσια ρότα. Έχουμε ακούσει αυτή την εβδομάδα τα χίλια μύρια. Εγώ το καταλαβαίνω ότι ο κόσμος δεν βλέπει τους πριν και βλέπει αυτόν που είναι μπροστά. Το θέμα υπήρχε από το καλοκαίρι, είχαν γίνει συμφωνίες αλλά τη Παρασκευή μάθαμε ότι δεν ισχύουν.”

Για τον στόχο της ομάδας:

“Είναι ρεαλιστικό να ζητάμε την άνοδο. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει ως τέλος η ομάδα να μείνει, και θα πρέπει εμείς να την κρατήσουμε εξωαγωνιστικά ως το τέλος. Το θέμα του Ντάμποβιτς αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα.”

Για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος:

“Είναι δύο όμιλοι στο Βορρά. Οι τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο παίζουν ένα εσωτερικό πρωτάθλημα. Οι δύο πρώτες κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί με τον άλλο όμιλο του Βορρά. Ο νίκητής πάει στον τελικό. Οι αντίπαλοι του ΑΡΗ είναι όλες οι ομάδες. Δεν τους ξέρουμε, δεν μας ξέρουν. Θα τους δούμε στην πορεία.”

Για τη νέα φανέλα:

“Δεν είναι εγωιστικό, αλλά όντως είναι πολύ ωραία. Θέλαμε να δώσουμε ένα τόνο “μάρκετινγκ”, αλλά προς το παρών έχει κολλήσει η παραλαβή τους εξαιτίας των αργιών στην Ελλάδα. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις από Δευτέρα.”

Για τον αν υπήρχε οικονομική βοήθεια:

“Υπήρχε οικονομική βοήθεια. Εγώ προσωπικά τους ευχαριστώ όλους. Μ’αρέσει να μαθαίνει ο κόσμος ποιοί βοηθούν την ομάδα. Το καλό είναι ότι υπήρχε βοήθεια.”

Για τον προπονητή:

“Είχα δώσει δύο προτεραιότητες. Πρώτα τα δελτία και ύστερα ο προπονητής. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τους λόγους αποχώρησης του προπονητή. Είναι προσωπικοί λόγοι και το έμαθα μέσω μέσεντζερ!”

Προτεινόμενα Άρθρα