Ξεχώρισαν οι νεαροί πυγμάχοι του ΑΡΗ, στο 9ο GALA παιδικών ακαδημιών (pics)

από AllAboutARIS

Με συμμετοχή δεκαεννέα σωματείων από όλη την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και ο ΑΡΗΣ, πραγματοποιήθηκε το 9ο GALA παιδικών ακαδημιών στην Πάτρα με διοργανωτή την ομάδα της Παναχαϊκής το Σάββατο και την Κυριακή 18και 19 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της τοπικής ομάδας.

Η παιδική ακαδημία του ΑΡΗ συμμετείχε με πέντε αθλητές ηλικίας από 6 έως 12 ετών και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν οι μικροί μελλοντικοί πρωταθλητές τις δυνάμεις τους μιας και η συμμετοχή των ομάδων ήταν πολύ μεγάλη.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες ήταν χωρίς αποτέλεσμα , καθώς στις ηλικίες αυτές σκοπός είναι η ανάπτυξη και η διαφήμιση του αθλήματος σε παιδιά μικρών ηλικιών όπως και η βελτίωση των τεχνικών και τακτικών στοιχείων του αθλήματος της πυγμαχίας .

Οι πυγμάχοι ΑΡΗ που συμμετείχαν ήταν: στα 22 κιλά Κωνσταντινουδης Αλέξανδρος , στα 25 κιλά Κατσουπακης Λάζαρος , στα 30 κιλά Κωνσταντινουδης Πέτρος, και στα 42 κιλά Ελευθεριάδης Νίκος και Κωνσταντινουδης Γιώργος.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Κωνσταντινουδης Αλέξανδρος και Κωνσταντινουδης Πέτρος , βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι τεχνικοί πυγμάχοι των κατηγοριών τους και αυτό αποδεικνύει την σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται στην παιδική ακαδημία της πυγμαχίας του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα