Μ. Γούναρης: "Σημαντικό να τιμούνται οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει"

από AllAboutARIS

Ο Μανώλης Γούναρης, προπονητής της ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών του ΑΡΗ, μίλησε για το φίλο του, Δημήτρη Γραμματικόπουλο, στη μνήμη του οποίου θα διεξαχθεί (9-10/12) το 1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” τόνισε ότι θέλει να δει σε αυτό το τουρνουά την ετοιμότητα της ομάδας του εν όψει του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών (έναρξη 14 Ιανουαρίου) ενώ παράλληλα επεσήμανε πως, η φετινή χρονιά είναι μια πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες του Βορείου Ομίλου, αφού έχουν να κάνουν έναν πραγματικό μαραθώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανώλης Γούναρης:

“Ο Δημήτρης Γραμματικόπουλος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός σε όλη την κοινωνία του πόλο. Ήμασταν συμπαίκτες το 1983, όταν στο Βόλο ο ΟΦΘ πήρε το πρωτάθλημα παίδων. Αξέχαστες στιγμές. Είναι πολύ σημαντικό να τιμούνται άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο χώρο της υδατοσφαίρισης μέσα από τέτοια τουρνουά”.

Για το τουρνουά και τι θέλει να δει από τους παίκτες του:

“Εδώ και πολλά χρόνια ο ΑΡΗΣ δεν έχει λάβει μέρος σε πρωτάθλημα κανονικό – με έδρες – και φέτος θα είναι κάτι μη συνηθισμένο για εμάς. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τους ομίλους που αγωνιζόμασταν. Είναι ένα πρωτάθλημα αντοχής και ιδιαίτερα για τις ομάδες του Βορείου Ομίλου που έχουν αυτές τις μετακινήσεις. Θέλω να δω την ετοιμότητα όλων των παικτών μου, αφού στην αγωνιστική σεζόν μια ομάδα δεν μπορεί να στηριχθεί σε 4-5 παίκτες, αφού είναι μαραθώνιος. Θα μας δείξει κατά  πόσο μπορούμε να ανταπεξέλθουμε”.

Για την προετοιμασία του ΑΡΗ: 

“Η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου για προπόνηση και το Μερκουριάδη για τρεις ημέρες την εβδομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες μου. Το καλό είναι ότι μέσα σε ένα πρωτάθλημα, μια πραγματικά καλή ομάδα μπορεί να αντιστρέψει αρνητικά αποτελέσματα. Θέλουμε να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος της παραμονής. Στη συνέχεια βλέπουμε τι μπορεί να γίνει, αφού στις δύο τελευταίες χρονιές υπήρχαν εκπλήξεις στις ανόδους”. 

Πηγή: waterpolonews.gr

Προτεινόμενα Άρθρα