"Όλα για το Νο.1"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Θτη συνέντευξη τύπου εν όψει του τουρνουά, μάλιστα, ο θρυλικός Ελβετός έδειξε για πρώτη φορά πόσο θέλει να επιστρέψει στο Νο.1 και να γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία τενίστας στην ιστορία που τα καταφέρνει!«Μετά το Australian Open άρχισα να σκέφτομαι το ranking», παραδέχτηκε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων. «Εγώ και η ομάδα μου είμαστε συγκινημένοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Πάμε για να το πετύχουμε. Θα δώσω την καρδιά μου και το μυαλό μου για να παίξω καλά και να τα καταφέρω».Ο Φέντερερ χρειάζεται τρεις νίκες, δηλαδή να φτάσει ως τα ημιτελικά του ABN Amro World Tennis Tournament, για να ανεβεί στην κορυφή, εκτοπίζοντας τον αιώνιο του αντίπαλο, τον Ναδάλ.Στον πρώτο γύρο (14/2-20.30) παίζει με τον Βέλγο Ρούμπεν Μπέμελμανς, στον δεύτερο με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Καρέν Χατσάνοφ και τον Φίλιπ Κολσράιμπερ και στον τρίτο λογικά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του Σταν Βαβρίνκα.«Θα ήθελα πολύ να παίξω για το Νο.1 κόντρα στον Σταν, περισσότερο από ό,τι κόντρα σε οποιονδήποτε άλλο τενίστα», σχολίασε σχετικά ο Φέντερερ. «Αν πάω για αυτόν τον στόχο, δεν θέλω να είναι κάτι απλό, θέλω να αντιμετωπίζω του καλύτερους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκεται στη δική μου πλευρά του ταμπλό». α προσπαθήσει να γκρεμίσει τον Ράφα Ναδάλ από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης

Στη συνέντευξη τύπου εν όψει του τουρνουά, μάλιστα, ο θρυλικός Ελβετός έδειξε για πρώτη φορά πόσο θέλει να επιστρέψει στο Νο.1 και να γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία τενίστας στην ιστορία που τα καταφέρνει!

 
«Μετά το Australian Open άρχισα να σκέφτομαι το ranking», παραδέχτηκε ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων. «Εγώ και η ομάδα μου είμαστε συγκινημένοι που έχουμε φτάσει ως εδώ. Πάμε για να το πετύχουμε. Θα δώσω την καρδιά μου και το μυαλό μου για να παίξω καλά και να τα καταφέρω».

Ο Φέντερερ χρειάζεται τρεις νίκες, δηλαδή να φτάσει ως τα ημιτελικά του ABN Amro World Tennis Tournament, για να ανεβεί στην κορυφή, εκτοπίζοντας τον αιώνιο του αντίπαλο, τον Ναδάλ.

Στον πρώτο γύρο (14/2-20.30) παίζει με τον Βέλγο Ρούμπεν Μπέμελμανς, στον δεύτερο με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Καρέν Χατσάνοφ και τον Φίλιπ Κολσράιμπερ και στον τρίτο λογικά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον συμπατριώτη του Σταν Βαβρίνκα.

«Θα ήθελα πολύ να παίξω για το Νο.1 κόντρα στον Σταν, περισσότερο από ό,τι κόντρα σε οποιονδήποτε άλλο τενίστα», σχολίασε σχετικά ο Φέντερερ. «Αν πάω για αυτόν τον στόχο, δεν θέλω να είναι κάτι απλό, θέλω να αντιμετωπίζω του καλύτερους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκεται στη δική μου πλευρά του ταμπλό». 

Προτεινόμενα Άρθρα