Σήκωσε το τρόπαιο στο Ακαπούλκο ο Ντελ Πότρο

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Ντέλπο, λοιπόν, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω όλα τα… θέματά του και πάει στις ΗΠΑ ως ένα από τα φαβορί των Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι

Ο 29χρονος Αργεντινός (Νο.9), που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και στους δύο καρπούς, λύγισε με 6-4, 6-4 τον φορμαρισμένο Κέβιν Άντερσον (Νο.8) και πανηγύρισε το 21ο τρόπαιο στην καριέρα του. Είναι, μάλιστα, ο πιο σημαντικός του τίτλος, μετά το 2013 και τον θρίαμβό του στη Βασιλεία.

 
Ο Ντέλπο, λοιπόν, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω όλα τα… θέματά του και πάει στις ΗΠΑ ως ένα από τα φαβορί των Masters του Indian Wells και του Μαϊάμι. Για να καταλάβετε σε τι κατάσταση βρίσκεται, αρκεί να πούμε ότι στο Ακαπούλκο νίκησε τρεις Top 10 παίκτες (Τιμ, Ζβέρεφ, Άντερσον) για να φτάσει στο τρόπαιο, ενώ απέκλεισε στους δύο πρώτους γύρους τους πάντα επικίνδυνους Μίσα Ζβέρεφ και Νταβίντ Φερέρ!. Ούτε Grand Slam να ήταν!

Τη Δευτέρα θα πάρει τη θέση του Άντερσον στο ranking (No.8) και μην εκπλαγείτε αν τον δείτε σύντομα να σκαρφαλώνει ακόμα πιο ψηλά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντερσον, που μετράει επτά ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Ντέλπο, έχει φτάσει σε τρεις τελικούς (1-2), έχοντας παίξει σε μόνο τέσσερα τουρνουά!

Προτεινόμενα Άρθρα