"Σε τέτοια παιχνίδια μπαίνει μπροστά η ψυχή"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Τσαιρέλης στάθηκε στην ψυχή που έδειξαν οι παίκτριες του στην νίκη επί της Θήρας αλλά και στην συμπαράσταση του κόσμου για να προκριθεί ο ΑΡΗΣ για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1.

Ο προπονητής του ΑΡΗ τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Μπήκαμε στον αγώνα με μεγάλο άγχος και δεν ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του αγώνα. Η Θήρα ήταν σοβαρή και μας πίεσε πολύ, όμως με υπομονή στο παιχνίδι μας το γυρίσαμε. Σε τέτοια παιχνίδι η τακτική έρχεται σε δεύτερη μοίρα και μπαίνει μπροστά η ψυχή. Με την βοήθεια και του κόσμου που ήταν ο 7ος παίκτης μας, τα κορίτσια είχαν ψυχή και θέληση. Από την στιγμή που ισοφαρίσαμε βλέπαμε μόνο το αποτέλεσμα της νίκης. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΑΡΗΣ βρίσκεται στον τελικό του πρωταθλήματος».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του ΑΟ Θήρας, Γιώργος Ρούσης είπε: «Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στο δεύτερο σετ που ήταν και το κλειδί του αγώνα κάναμε πολλά λάθη, ειδικά από το σερβίς. Ο ΑΡΗΣ ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μετά από ένα δυνατό παιχνίδι χάσαμε στις λεπτομέρειες».

Προτεινόμενα Άρθρα