Με συνοπτικές διαδικασίες ο Φέντερερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ρότζερ Φέντερερ καθάρισε στα τρία σετ τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ και συνεχίζει την… παρέλαση προς τον ένατο τίτλο του στο Wimbledon.

Ο Ελβετός θρύλος επικράτησε με 6-3, 7-5, 6-2 του 28χρονου Γερμανού (Νο.64) σε μόλις 94 λεπτά και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Wimbledon, όπου θα συναντήσει τον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό (Νο.26), που άφησε εκτός τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-4, 6-3, 4-6, 5-7, 6-3.

Ο Φέντερερ μετράει πλέον 28 σερί κερδισμένα σετ στο All Eng;and Club και το ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να του κόψει τον δρόμο προς τον τελικό! Θυμίζουμε ότ έχει φύγει οκτώ φορές νικητής από το Λονδίνο και φέτος είναι ο υπερασπιστής του τίτλου. 

Στη δική του πλευρά του ταμπλό, πάντως, δεσπόζουν οι big server, όπως ο Κέβιν Άντερσον, που απέκλεισε με 6-3, 7-5, 7-5 τον Φίλιπ Κολράιμπερ.

Ο επόμενος αντίπαλος του Νοτιοαφρικανού είναι ο απρόβλεπτος Γκαέλ Μονφίς, που έβαλε φρένο στον Σαμ Κούει με 5-7, 6-4, 6-4, 6-2 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τέταρτο γύρο του βρετανικού Grand Slam.

Στην ίδια πλευρά βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα παίξει με τον Τζον Ίσνερ, ενώ το άλλο ζευγάρι θα προκύψει από τα ματς Ράονιτς-Νόβακ, Πέγια-Μακντόναλντ.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, η Καρολίνα Πλίσκοβα έχασε το πρώτο σετ και έμεινε πίσω με μπρέικ στο δεύτερο, όμως βρήκε τρόπο να λυγίσει την Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου και να κλείσει ραντεβού με την Κίκι Μπέρτενς στον τέταρτο γύρο.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα