Παπαγεωργίου και Πρέλεβιτς, μαζί για καλό σκοπό (pics)

από Γιώργος Γκάτος

Μαζί τους και ο αθλητής του ΑΡΗ, Νικόλαος Τσιντάρης

Η ενημέρωση του τμήματος μπάσκετ με αμαξίδιο, αναφέρει:

“Με πρωτοβουλία του Άρη Wheelchair B.C. και με αποδοχή της πρόσκλησης από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο του προγράμματος εξάλειψης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους , επισκέφθηκαν εκπρόσωποί τους το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης .

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Κος Χάρης Παπαγεωργίου , ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κος Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αθλητής του ΆΡΗ Wheelchair B.C. Τσιντάρης Νικόλαος , ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν μηνύματα ομαδικότητας , θάρρους , αγωνιστικότητας , άμιλλας και συμφιλίωσης στους μικρούς μαθητές . Οι ερωτήσεις που δέχτηκαν πολλές , οι απορίες εύλογες αλλά οι δύο μεγάλοι θρύλοι του Ελληνικού Μπάσκετ δεν σταμάτησαν στιγμή να απαντούν και να μεταφέρουν στους μικρούς φίλους τις εμπειρίες τους .

Σε συμβολικές κινήσεις και των τριών σωματείων παρέδωσαν στην Διεύθυνση του Σχολείου από μια αγωνιστική φανέλα τους τμήματός τους , με τις υπογραφές των παικτών και μία μπάλα μπάσκετ της ΚΑΕ ΆΡΗΣ , επίσης με τις υπογραφές . Εθιμοτυπικά οι μικροί μαθητές ανταπέδωσαν δίνοντας από μία δημιουργία ζωγραφικής , δομημένη από τους μικρούς μαθητές , σε κάθε έναν από τους προέδρους για να κοσμούν τα γραφεία τους .

Η επίσκεψη έκλεισε με πολλές φωτογραφίες , αυτόγραφα και φυσικά τα καθιερωμένα σουτ από τους τρεις παίκτες δείχνοντας το μεγαλείο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ 
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ”

Προτεινόμενα Άρθρα