Πάτρας: "Ο ΑΡΗΣ θα μπει στο final 4 με δυναμική"

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Πάτρας και ο Αλέξανδρος Αλεξάκης, εκπροσώπησαν τον ΑΡΗ στην συνέντευξη Τύπου του final 4 των εφήβων, της ΕΠΕΣΘ.

Ο κόουτς του ΑΡΗ, Χρήστος Πάτρας, δήλωσε τα εξής: “Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουνε πολλά πράγματα στο αντρικό βόλεϊ. Συμφωνώ απόλυτα με τα όσα προανέφερε ο κ. Διονάς, όσον αφορά τα αναπτυξιακά τμήματα. Η χρυσή βίβλος έχει να γράψει ΑΡΗΣ από το 1995 και αν αναλογιστούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι στο προσκήνιο και δεν έχει να γράψει κάτι στα αναπτυξιακά, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Ο ΑΡΗΣ θα μπει στο Final 4 με δυναμική, αποκλείσαμε τον Ιωνικό, ίσως μία από τις καλύτερες ομάδες μαζί με τον Ηρακλή. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό τουρνουά, θα γίνουν δυνατοί αγώνες. Ο Ηρακλής είναι το φαβορί αλλά όλες οι ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο.” 

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του ΑΡΗ, Αλέξανδρος Αλεξάκης, σημείωσε τα εξής: “Εύχομαι να περάσει παντού το μήνυμα του εθελοντισμού. Η ομάδα μου έχει ωριμάσει μέσω των αγώνων και ανέβηκε πολύ. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να είμαστε σε καλή κατάσταση και να προκριθούμε στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.” 

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου

18.00 Ηρακλής-ΑΣ Ελπίς
20.00 Πήγασος Πολίχνης-Άρης

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου

18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός

Προτεινόμενα Άρθρα