Ο Ρόσι οδήγησε την M1 στο σπίτι του! (pic)

από AllAboutARIS

Ο Βαλεντίνο Ρόσι βρέθηκε στην Ιταλία και είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την Yamaha M1 στο… σπίτι του.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και θρύλος του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι, βρέθηκε στην Ιταλία και πραγματοποίησε ένα από τα όνειρά του. Ο “Γιατρός” διοργάνωσε ένα event στην πόλη που γεννήθηκε Tavullia καθώς, οδήγησε την Yamaha M1 μέχρι το Misano και όπως είναι φυσικό έγινε… χαμός.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ρόσι:

“Ήταν υπέροχα, ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όταν ήμασταν μικροί και οδηγούσαμε τα 50άρια scooter μας, πάντα ονειρευόμασταν να περάσουμε μέσα από την Tavullia με μία μοτοσυκλέτα MotoGP. Σήμερα, πραγματοποιήθηκε. Φανταστική στιγμή, πολλά συναισθήματα, το απόλαυσα. Η M1 είναι καλή στο δρόμο! Στην Tavullia, στο κέντρο υπήρχε πολύς κόσμος και νομίζω ότι και αυτοί το απόλαυσαν.

Αυτός είναι πραγματικά ο εντός έδρας αγώνας μου, το σπίτι μου είναι 10 χιλιόμετρα από το Misano! Μεγάλωσα εδώ, η πρώτη φορά που οδήγησα μοτοσυκλέτα σε πίστα ήταν στο Misano. Αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένουμε πολύ κόσμο, πολλούς fans μου… για αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το μέγιστο και να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί”.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα