"Ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια για μένα"

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Τέιλορ Άγκοστ ήταν το πιο ηχηρό απόκτημα του ΑΡΗ στο βόλεϊ γυναικών και μίλησε για όλα στην εφημερίδα "ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!".

Η 23χρονη ακραία μίλησε για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή της, τον ΑΡΗ, για την καθημερινότητά της στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους τρελούς – όπως τους αποκάλεσε – φιλάθλους της ομάδας.

«Μεγάλη ομάδα με ιστορία»

Για το κίνητρό της να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ, είπε:

«Η πρόταση του ΑΡΗ ήταν πολύ καλή. Συνηγόρησε, επίσης, το γεγονός ότι εγώ ήθελα να φύγω από τη Γερμανία και να ζήσω σε μια άλλη χώρα», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει:

«Στην πορεία ψάχνοντας έμαθα ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια μεγάλη ομάδα με ιστορία πίσω του. Κάθε χρόνο η ομάδα διεκδικεί το καλύτερο στο πρωτάθλημα και πριν από δύο χρόνια έφτασε να παίζει στους τελικούς. Για όλα αυτά, λοιπόν, είπα το “ναι” και είμαι πλέον εδώ!».

Ερωτηθείσα για τους στόχους της -είτε ατομικά είτε συλλογικά- με τη νέα της ομάδα, δήλωσε:

«Στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει αυτά που θέλει φέτος. Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό απ’ ότι μαθαίνω, αλλά στον ΑΡΗ γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να μιλήσουμε με τις πράξεις μας πλέον στο παρκέ».

«Ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια για μένα»

Μπορεί η Τέιλορ να βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στη Θεσσαλονίκη, όμως, έχει φροντίσει να «δεθεί» πολύ με τις συμπαίκτριές της.

«Όλοι μέσα στην ομάδα είναι πολύ ευγενικοί μαζί μου, με καλοδέχτηκαν όταν ήρθα και με κάνουν να νιώθω σαν το… σπίτι μου. Ο ΑΡΗΣ είναι οικογένεια για μένα. Είναι η οικογένειά μου στην Ελλάδα», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη, λέγοντας:

«Είναι ο άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί μου όταν ήμουν στην Αμερική για να έρθω στον ΑΡΗ και αυτός που με υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο. Τον ευχαριστώ πολύ για όλα γιατί ό,τι και αν έχω χρειαστεί, είναι πάντα εκεί για να μου δίνει λύσεις».

«Είναι τρελοί οι οπαδοί μας!»

Στο άκουσμα της είδησης ότι η Τέιλορ Άγκοστ θα φοράει φέτος τα «κιτρινόμαυρα, οι οπαδοί του ΑΡΗ τής αφιέρωσαν πολλές… αράδες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εκφράζοντας την ανυπομονησία τους να την δουν να αγωνίζεται στο παρκέ.

«Έχω μάθει τα καλύτερα για τους οπαδούς μας και ανυπομονώ να τους συναντήσω από κοντά. Έχω παρακολουθήσει βίντεο στο Youtube, έχω δει πόσο τρελοί και μου αρέσουν πολύ!».

«Είναι υπέροχα στη Θεσσαλονίκη»

Η Τέιλορ δηλώνει μόνιμη… κάτοικος Θεσσαλονίκης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με την ίδια να είναι ενθουσιασμένη με το νέο τόπο κατοικίας. «Είναι μια πραγματικά όμορφη πόλη, ήρεμη, πολύ διαφορετική από το μέρος όπου έχω μεγαλώσει, με διαφορετική κουλτούρα», σχολίασε αρχικά, για να προσθέσει:

«Μου αρέσει να κατεβαίνω στο κέντρο της πόλης, όποτε έχω χρόνο και να κάνω βόλτες. Επίσης, οι συμπαίκτριές μου φρόντισαν να με ξεναγήσουν στον Λευκό Πύργο – πόσο όμορφος είναι ο Λευκός Πύργος! – αλλά και να με πάνε στην παραλία. Λατρεύω την παραλία!».

Προτεινόμενα Άρθρα