Με "δυνατή" εκπροσώπηση ο ΑΡΗΣ στο 1ο διεθνές τουρνουά Beach Wrestling

από AllAboutARIS

Το Σάββατο 28/9 στο Δίον Πιερίας θα πραγματοποιηθεί το 1ο διεθνές τουρνουά Beach Wrestling με τον ΑΡΗ να έχει "δυνατή" εκπροσώπηση

Ο Γιώργος Κουλουχίδης, ασημένιος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling της Κροατίας, αφού τιμηθεί για την διάκρισή του, θα έχει την ευκαιρία να φέρει ακόμα μία επιτυχία για τον ερασιτέχνη ΑΡΗ ενώ και οι υπόλοιποι νεαροί αθλητές του συλλόγου (κατηγορία Παμπαίδων) Θεόφιλος Κεσίδης, Ανδρέας Παπαπαρασκευάς, Ιωάννης Νικολάου και Βύρωνας Απιδόπουλος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ενημέρωση του ΑΣ ΑΡΗΣ:

Ένας ασημένιος παγκόσμιος πρωταθλητής και τέσσερις νεαροί αθλητές του ΑΡΗ θα συμμετάσχουν στο 1ο διεθνές τουρνουά Beach Wrestling, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/9 στο Δίον Πιερίας.

Το “παρών” αναμένεται να δώσει ο Γιώργος Κουλουχίδης, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling που διεξήχθη στην Κροατία και τη 2η θέση στην τελική Παγκόσμια κατάταξη 2019 στην κατηγορία των 80 κιλών. Ο πρωταθλητής του ΑΡΗ θα τιμηθεί για την παγκόσμια διάκρισή του.

Όσο για τους νεαρούς αθλητές του ΑΡΗ, πρόκειται για τους Θεόφιλο Κεσίδη, Ανδρέα Παπαπαρασκευά, Ιωάννη Νικολάου και Βύρωνα Απιδόπουλο, οι οποίοι θα αγωνιστούν στην κατηγορία των Παμπαίδων.

Προτεινόμενα Άρθρα